Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kupic lozko

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakies sklepy internetowe gdzie kupie lozko synowi 3 letniemu.Mamy w planach zrobić mu nowy pokoj i chcemy mu kupic fajne lozko.Nie chodzi mi o takie tradycyjne drewniane czy w typie formuły itp.

Gość sebo999
Porządne łóżka mają w sklepie na stronie www.metallbett.pl . Sam stąd kupowałem małżeńskie, duże łóżko. Akurat jest to stal w matowej czerni, klasyczny model. Od razu mi dołożyli stelaż w cenie. Ogólnie kolorów jest kilka do wyboru, a co do frontu, to mają wyższe i niższe w ofercie.

Gość zenek_D
Polecałbym na pewno salony meblowe Fest - www.fest-materace.pl . Jest ich trochę w Poznaniu akurat, ale można też kupować online. Mają bardzo duży wybór takich marek jak Tempur czy Hilding, chyba największy w regionie.

Gość gość
wystrugaj stopka: dzieckiem w kolysce leb urwal hydrze

Gość renatka333
Zdarzyło mi się zamawiać łóżko tapicerowane plus materac plus stelaż przez stronę www.poprostulozka.com.pl . Transakcja przebiegła bez zakłóceń, łóżko dotarło zgodnie z terminem. Zamówiłem też montaż, także nie musiałem tracić czasu na samodzielne skręcanie elementów, czego osobiście nie cierpię.