Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nocne poty

Polecane posty

Gość gość

Czym wg was spowodowane moga byc poty w nocy? Mieliscie je? Jezeli tak to jakie byly ich przyczyny?

Gość gość
Napiszcie jaka moze byc przyczyna...mnie tez bardzo to zastanawia..moze przez problemy z tarczyca???

Gość gość
może być nawet rak o ile nie przechodzisz menopauzy,nie ma żartów!

Gość gość
A jezeli dochodza inne objawy za dnia takie jak np.bole i zawroty glowy, oslabienie, nudnosci i wymioty?? Pomozcie!

Gość gość
Dodam,ze wyniki badan morfologicznych wyszly dobre

Gość gość
Może jesteś alkoholiczka i nagle przestałaś pić?

Gość gość
Nie jestem

Gość gość
nie byłas u lekarza? chyba jednak tak skoro masz wyniki, dobre wyniki o niczym nie świadczą bo jednak coś Ci dolega skoro masz takie objawy ,może zmień konowała na lekarza z prawdziwego zdarzenia

Gość gość
Też dopadają mnie nocne poty :( w moim przypadku jest to spowodowane niedoczynnościa tarczycy... okresowe napady że tak to nazwe.. miesiac, dwa zanim zupelnie apetytu a tyje na potege, migreny + wlasnie nocne poty. Morfologia niewiele ma tutaj do gadania - mam ją wzorową :( proponuję na własną rękę zbadać sobie poziom TSH.. badanie ok 20zł w wiele wyjaśnia

Gość gość
miało być zanik zamiast zanim :)

Gość gość
tarczyca,płuca nerki do badania

Gość gość
moja rada! DOMAGAJ SIE od lekarz postawienia diagnozy! niech się wykaże jak taki uczony 1) nazwa choroby 2) jak zamierza Cię leczyć Jeśli tak nie postąpi zmień lekarz aż do skutku

Gość gość
lekarza lekarza co to za zjadanie litery a ......sama siebie zbeształam :)

Gość gość
ja tak reagowałam na stres...xanax pomógł,na receptę

Gość gość
Nie bylam u lekarza,tylko zrobilam badania na wlasna reke. Nie tyję,a poty pojawiaja sie z przerwami kilkutygodniowymi. A bole plecow moga miec przy tym jakies znaczenie? Ktos z was napisal ze nerki tez nalezaloby zbadac,dlaczego? Co moze byc przyczyna ze strony nerek?

Gość gość
nie pisze tego by straszyć ale dlatego żebyś była rozwazna i nie lekceważyć problemu- u mojej mamy to był pierwszy objaw białaczki.

Gość gość
ja co noc jak nie przycpam budze sie zalana zimnym potem. nie jest to glod narkotykowy, bylam w osrodku, jestem 'zaleczona' teraz biore takie lzejsze dragi,zeby byc w stanie w ogole zyc. no i jak proboje tak calkowicie na sucho spac, to wtedy w nocy sie budze cala mokra. ja mam to chyba na tle nerwowym. takze moze jakas nerwica,czy cos?

Gość gość
Jestem nerwowa,ale nie do przesady.Panuje nad soba,no i nie mam powodu do stresu podczas snu;D Poza tym zadne narkotyki nie wchodza u mnie w gre.

Gość gość
morfologia nic nie pokazuje. Nie wiem czemu ma sluzyc to badanie. Moj facet mial idealna a jak go porzadnie zbadali to wyszla chora watroba i tarczyca. Proby watrobowe, hts, kreatynina, bilirubina, poziom wapnia, zelaza i w h*j innych rzeczy

Gość gość
Zgodze sie,ale mimo wszystko morfologia jest w stanie naprowadzic na wlasciwy trop lekarza,chociaz zdarza sie,ze osoby z wzorowa morfologia maja zaawansowanego raka.

Gość gość
bo jak nery szwankują to płyny w nadmiarze walą przez skórę

Gość gość
Spoko,dzieki za fachowe wytlumaczenie i swojskie podejscie do tematu;D

Gość gość
morfologia ma na celu tylko zakwalifikowac kogos do pracy. Nic nie wykrywa procz moze bialaczki. Moj mial juz prawie niewydolnosc watroby i nic nie bylo widac

Gość gość
słuchaj ta potliwość pojawiła się niedawno jakieś 2 miesiące popraw jeśli nie i nasila się cyklicznie to norma weż fitolizynę i uzbrój się w cierpliwość noś się ciepło możesz zrobić badania urologiczne.Teraz trudny okres dla takich dolegliwości.

Gość gość
wiesz co...ja też mówiłam że nad nerwami panuję,ze wszystkim sobie radzę i poradzę...przypadkiem oczywiście bo gdzie ja zrównoważona ostoja spokoju nawet nie wpadłabym na pomysł iść z tym do lekarza po prostu oblewały mnie nocą poty wstałam zmieniłam koszulkę i dalej spać rano trochę zawroty czasem w ciągu dnia,no przecież nie wyspałam i zmęczona tak to sobie tłumaczyłam....wprowadził się po sąsiedzku pewien pan z żoną no i jak to na wsi zrobiłam grill i zaprosiłam nowych sąsiadów by się poznać i takie tam...by żyło się przyjemniej.Pan miły owszem pani też,gorąco to coś tam pani mówi że się spociła i tatarata ja że na ogół się nie pocę ale w nocy,pan spojrzał i mówi :może ja pomogę...psycholog się okazało no i ok przyszedł w inny dzień pogadaliśmy trochę przepisał na noc tabletki,no i minęło. Przypadek? Okazuje się,że nie.

Gość gość
cukrzyca, tarczyca, menopauza, chloniak, aids i inne moga powodowac loty.

Gość gość
No moze psycholog to by sie przydal. Dzieki za wszystkie wypowiedzi. Nie bede wiecej gdybac***pytac tylko pojde do lekarza i zrobie dokladniejsze badania pod roznym katem:)

Gość gość
baranki są dolegliwości które ustępują same czasowo warunkowo a wy tu cudujecie o cudach tabletkach w naturze nic nie ginie tylko wyłazi po czasie w innej bardziej skomplikowanej formie bo z niewiedzy pozwalacie sobie na leczenie skutków a nie przyczyn śmiechu warte te wasze wykłady ale bawcie się dalej przecież to daje tyle radochy i nic poza tym.

Gość gość
"baranki są dolegliwości które ustępują same czasowo warunkowo a wy tu cudujecie o cudach tabletkach w naturze nic nie ginie tylko wyłazi po czasie w innej bardziej skomplikowanej formie bo z niewiedzy pozwalacie sobie na leczenie skutków a nie przyczyn śmiechu warte te wasze wykłady ale bawcie się dalej przecież to daje tyle radochy i nic poza tym." Jak na razie nie barankiem ale BARANEM okazujesz się być ty autorze tego wpisu,zdołałeś przeczytać pytanie autorki tematu?