Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niezdecydowanie w sprawie wozka pomocy

Polecane posty

Gość gość

posiadam spacerowke baby design cosmo i mam okazje zmienic na espiro magic 3 czerwona bardzo tanio ale nie moge sie zdecydowac przede wszystkim dlatego ze tam sa male kolka i nie wiem jak to przy sniegu bedzie.doradzcie cos bo sama juz nie wiem espiro moge kupic od znajomej za 70zł w dobrym stanie i zadbany ale nie wiem czy oplaca mi sie teraz zmieniac wozek.czy poczekac z tym do wiosny

Gość gość
Za 70 zł to jak za darmo. Kup teraz schowaj i na wiosnę będzie jak znalazł. mam bliźniaczy czy espiro i ejestem bardzo zadowlona

Gość gość
no wlasnie z tym ze obiecalam siostrze ze jak kupie drugi wozek to ten ktory mam oddam jej bo ten ktory ma nie nadaje sie do jazdy kolka odpadaja i hamulec samoczynnie sie wlacza wiec gdybym kupilka teraz musialabym zaczac nim jezdzic;/

Gość gość
na razie ani śladu śniegu:P więc myślę że spokojnie możesz go kupić. To bardzo fajne wózki sa

Gość gość
moze ktos jezdzil espiro z trzema kolkami w zime?wiedzialabym na czym stoje bo jednak 70zł to grosze za ten wozeczek

Gość gość
no narazie ani sladu;)w sumie ja mieszkam w miescie gdzie raczej regularnie odsniezane sa chodniki no nie wiem...

Gość gość
no niestety tak czasami po prostu jest i sie nie da inaczej tego 🌼 www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0