Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autora

Jak byscie reagowali na sasiadow palacych na klatce

Polecane posty

Gość autora

Przeszkadzalo by Wam to?

Gość gość
u mnie jest zakaz palen7a na klatce schodowej

Gość autora
jest ogolna z zakazem palenia:O prywatne to maja mieszknia chyba wiec niech tam smrodza

Gość gość
joanitka a ty pewnie jestes raszplą kopcącą na klatce, zamiast w swojej ruderze

Gość gość
jak masz och8te wachac smrody petow to twoja sprawa

Gość gość
ty masz problem hehe. jakbys kopcila w restauracji z zakazem tez by cie wyprosili. i to nie ja ten zakaz wprowadzilam.

Gość autora
joanitka mam 36lat:Dniestety jestem osoba niepalaca,u nas nikt w domu nie pali ani maz,ani syn,z rodziny najblizszej tez nikt nie pali mam astme i mi akurat przeszkadza

Gość autora
moze i mnie stac na dom ale wole mieszkanie z roznych powodow na klatce jest zakaz palenia a nie wyprowadzania po klatce zwierzat:D sama nie mam zadnego zwierzecia,sierc mnie tez uczula ale z tego powodu nie lamentuje rozumiem,ze ktos ma pupila i musi go wyprowadzac

Gość Jakie to dziwne
W bloku którym mieszkam jest zakaz palenia.Nie tylko mnie to przeszkadza ale innym sąsiadom również.W tej sytuacji gdyby ktos palił faje, natychmiast wzywamy Straż Miejską albo policję dlatego u nas nikt nie pali.Palacz gdy musi palić niech smrodzi u siebie w mieszkaniu, niech nie naraża na bierne palenie osób niepalacych!

Gość gość
Na klatce jest zakaz palenia ale u mnie wychodzą i sąsiedzi i moi, którzy palą. Nikt się nie czepia nikogo. Inni sąsiedzi też nigdy nie zgłaszali z tego tytułu pretensji.

Gość Tlumok to tłukiem będzie
W blokach gminnych może mieszka plebs! Ja mieszkam w bloku w którym mieszkają przyzwoici ludzie, nie ma patologii dlatego zakaz palenia dociera do wszystkich i nikt u nas nie pali w klatce!

Gość autora
jakie to dziwne-super ze rozumiesz sytuacje jak chca smrodzic to niech w domu swoim smrodza,przeciez to ich smrod wiec niech go sami wachaja

Gość autora
jakie to dziwne-super ze rozumiesz sytuacje jak chca smrodzic to niech w domu swoim smrodza,przeciez to ich smrod wiec niech go sami wachaja

Gość gość
jak c**przyjdzie na wagary z pięciu z gimbazy i jarają kilka godzin to taki smród jest że heeej przy okazji obsmarują ściany tymi napisami z nudów, A jak wyjdzie sąsiad i z kimś zapalą to żaden problem, a straż wiejska to ci na pewno przyjedzie szczęścia życzę przynajmniej w naszym nożowym Krakowie.

W blokach mieszka różna zbieranina, najwięcej tłuków ze wsi, dlatego trudno się dziwić że nie respektują ogloszeń.Na wsi załatwiaja się za stodołą,to w blokach ma byc inaczej! Na szczęście mam swój dom i nie musze patrzeć na ten debilizn😠

Gość gość
to wyzej to joanitka :D

Gość gość
a co wy okien na tych klatkach nie macie, żeby otworzyć i przewietrzyć? Bardziej mi przeszkadzają śmierdzące śmieci wystawiane za drzwi i czekające az ktoś do śmietnika pójdzie, albo wystawiane na klatkę obuwie, albo młodzież na schodach dawająca sobie w żyłę. Sasiad z papierosem to najmniejszy problem. Przecież nie pali co 5 minut

Gość gość
nie, to wy jestescie tepi, skoro jest zakaz to pal se w mieszkaniu. proste ale holota nie zrozumie

Gość autora
no wlasnie pali taka grupka mlodych,non stop przychodza do mlodego,ktory mieszka u nas w klatce zbierze sie takich z 10siec i jaraja a smieci nikt nie wystawia,butow tez nie,wozkow nie widzialam to akurat by mi nie przeszkadzalo

Gość gość
Jak ktoś jest debilem to nie dotrze to tego kogoś i już! Taki myśli że jak misko w bloku to moze se robić wsyćko! To przecież tłuki są! Ale teraz to sie juz zmienia.Duzo jest eksmisji i wyprowadzaja dziadostwo do kontenerów.

Gość autora
z takim podejsciem jak maja to niektorzy to sasiad sasiadowi wilkiem w zgodzie sie nie da jest cos takiego jak regulamin a wolnosc Tomku to w swoim ale domku i to nie zawsze

Gość niezznajomy
dlatego najlepiej jest palić na balkonie

Gość Prawidłowo
Na balkonie też nie wolno:D Dlaczego nie zapalisz w swoim domu? Osobiście zrył bym ci morde gdybyś palił nad moim mieszkaniem, wszystkie smrody idą do góry!

Gość autora
i prawidlowo Prawidlowo:D zmitlam wszystkie kiepy i pod drzwi mlodego wysypalam na wycieraczke to jego ojciec z morda wyskoczyl

Gość gość
wiecej tolerancji proszę :) Do mojego młodego sąsiada też przychodzili sąsiedzi i cała grupa palili. Gorzej, bo zostawiali potem pety na klatce. Ktoregoś dnia wystawiłam im dużą popielniczke,zeby tam popiół wyrzucali i pety. A jak skończą to żeby zakpukali w moje drzwi, to wyrzucę. Wolalam to niż chodzić po klatce wśród petów. I to się opłaciło, bo nawet kiedy czasami musiałam w nocy wyjść z psem, to niczego się nie bałam, bo oni też tam urzedowali z daleka się kłaniając. A ja czułam się bezpiecznie :)

Gość gość
hmm do młodego sąsiada przychodzili koledzy :) sorry za pomyłkę

ie bede im popielniczki wystawiala bo mi zwyczajnie smrod oprzeszkadza a to sie od popielniczki nie zmieni

Gość gość
Ja mam swoje poblemy mieszkam w bloku,do plebsu sie nie zaliczam,i nie podoba mi sie wywyzszanie tych co mieszkaja w domkach jednorodzinnych. owszem mieszkaja ze wsi, sa tez panowie ktorzy nie pracuja stana gromada przy krzakach pija BAWARKE ale zeby wypisywac takie bzdury ze dym wlatuje do mieszkan to mi sie w pale nie miesci

Gość gość
Ja mam swoje poblemy mieszkam w bloku,do plebsu sie nie zaliczam,i nie podoba mi sie wywyzszanie tych co mieszkaja w domkach jednorodzinnych. owszem mieszkaja ze wsi, sa tez panowie ktorzy nie pracuja stana gromada przy krzakach pija BAWARKE ale zeby wypisywac takie bzdury ze dym wlatuje do mieszkan to mi sie w pale nie miesci

Gość gość
u mnie nie pala ,nawet gdyby nie zwracam na to uwagi