Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bykowe dla prawiczków

Polecane posty

Gość gość

Czy powinno się wprowadzić bykowe (około 30% dochodów) dla kawalerów po 25 rż? Czy to nie zaowocowałoby tym, że prawiki w końcu zaczęliby się interesować brzydkimi dziewczynami? Kasa z tego poszłaby na samotne matki i domy dziecka...

Gość gość
s********j dzieciaku do ksiązek, jutro szkola

Gość gość
Uderz w stół, a nożyce (prawiki) się odezwą :D

Gość podymne dla gorali
i mielibysmy same alicj****chledy curus :)

Gość gość
ciekawe jak udowodnisz komus ze jest prawikiem

Gość gość
bykowe to powinny płacić samotne matki bo nie tylko nie dają dochodów ale i zabierają je

Gość gość
Proponuję 10% dla mężczyzn po 35 roku życia. I żeby nie było: jestem już babcią. :)

Gość gość
Nie byłoby bykowego dla singielek, bo jest im gorzej na rynku pracy, więc to utrudniłoby im się realizować. To miałoby na celu uderzenie w mężczyzn, którzy się migają przed założeniem rodziny, a jednocześnie pomóc brzydkim kobietom w znalezieniu partnera.

Gość gość
a ja proponuje zebys zdechła starucho która przejadasz nasze składki ZUS

Gość gość
15.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość ciekawe jak udowodnisz komus ze jest prawikiem X Tu nie chodzi o prawiczków w sensie stricte. Ale taki kafe prawiczek w wieku np 27 lat, jest przykładem starego kawalera, któremu już brak obowiązków mózg zlansował

Gość gość
nigdy nie wprowadza bykowego bo samotne kobiety tez by musialy placic ! A wiadomo ze baby tylko biora nic nie daja ! A stare brzydkie raszply niech sobie same beda po co nam takie brzydkie i nieudolne dzieci rodza !

Gość gość
Jeśli ktoś uważa że państwo ma prawo zabrać Kowalskiemu by dać Wiśniewskiemu to znaczy że jest komunistą. Pilnuj swojego nosa, jak Tylko K***in Mikke dojdzie do sejmu to skończysz pierdzielić takie farmazony inaczej wylądujesz w pierdlu. Wara od tego jak żyją inni ludzie

Gość gość
w takim razie objeło by to 100 tys księży w polsce

Gość gość
Żaden prawik nikomu nie szkodzi. A samotne matki są SAME SOBIE WINNE było trzeba doopy nie nadstawiać i proszę nie pierdzielić mi tu takich farmazonów.

Gość gość
pewnie, jeszcze zmuszać te ofiary losu do rozmnażania z brzydkimi kobietami i dalszej degeneracji gatunku.

Gość gość
pora ruszyc te grube leniwe dupska do pracy i zarabiac na utrzymanie dzieci a nie od facetow wiecznie wymagac zdegenerowane pijawki !

Gość gość
Brawa dla gościa z godziny 12.45 Pozdrawiam :) Ps. Zgadzam się w 100%

Gość gość
A może to kobiety powinny płacić, że nie chciały prawiczków?! Czemu to zawsze facet musi płacić na kobietę?

Gość gość
dokladnie niech kobiety placa bo mezczyzn nie chca ! To one wiecznie wybredne i fochy maja !

Gość gość
"a ja proponuje zebys zdechła starucho która przejadasz nasze składki ZUS " Pracuję na ok. półtora etatu i jeszcze długo będę pracowała, bo mam dopiero 48 lat. A zarabiam tyle, że chyba nigdy nie będzie mi się opłacało przechodzenie na emeryturę. :) P.S. Jestem lekarzem.

Gość Wrwrw
Chyba Cię pogięło, założycielu tematu! Podatek żeby ktoś na siłę wszedł w związek z nieatrakcyjnym dla siebie partnerem (niezależnie, o jakiej płci mówimy) to jakieś nieporozumienie. Generalnie, to kij innym ludziom do tego, co X czy Y robi w łóżku, czy uprawia seks, czy może w ogóle nie, to indywidualna sprawa każdego człowieka i nikogo poza nim.

Gość gość
kazdy powienien placic za siebie. Zrobiles dziecko innej to plac na nie alimenty a nie oczekuj ze panstwo zaplaci (sciagajac z niesmialego faceta po 25 r zycia co mu nie wychodzi z kobietami). JEstes samotna matka to sciagaj kase z ojca a nie wyciagaj reke po kase od innych.