Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stan podgorączkowy na początku ciąży

Polecane posty

Gość gość

Przeziębiłam się i mam 37,5 C Leczę się domowymi sposobami: mleko, miód, cytryna. To jest ok 4 tygodnia ciąży. Co robić? Do lekarza idę w poniedziałek.

Gość gość
Chora umysłowo jesteś haha To jeszcze nie goreaczka zęby ja leczyć panikaro to normalna temp Oj ze takie puste'dziewuchy bez mózgu matkami beda'az zal

Gość gość
bardzo dobrze robisz, że działasz za wczasu, a nie obudzisz się z 39*C i wtedy już naprawdę nie wiadomo co robić. możesz kupić sobie syrop Prenalen, pomógł mi, bo właśnie początek mojej ciąży przypadł na zimę i w Boże Narodzenie borykałam się z temperaturą. lekarz zalecił mi rutinoscorbin, a ostatecznie gdy przeszłam próg 38*C wypiłam dawkę Panadolu Hasco dla niemowląt. jeden jedyny raz gdy użyłam leku p/bólowego w ciąży :) i oczywiście herbata z miodem i cytryną, wygrzewanie, nacieranie... trzymaj się z maluchem w zimę! :)

Gość gość
tak czytam któryś raz Twoją wypowiedź, gościu 12:37 i żal to mi jest Twojego dziecka, że biedne ma taką pulę genową do dyspozycji c*****ą.

Gość gość
dzięki za podniesienie na duchu :) na razie jeszcze nie bede nic brala. Może ten stan spowodowany jest ciążą? Mam tylko katar i jest mi zimno.

Gość gość
tu masz fajny artykuł: www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79331,5809626,Sposoby_na_przeziebienie_w_ciazy___czym_sie_leczyc_.html

Gość gość
myślę, że to jednak jakieś przeziębienie. leków nie zajadaj prewencyjnie, pewnie. domowe sposoby na pewno nie zaszkodzą :)

Gość gość
Do ledzeppelin Ty to jesteś ekspertka od wszystkiego widzę Maja madralinska Zycia nie masz ze tylko na kafe piszesz p*****ly obrazajac innych bo ty wiesz wszystko najlepiej Ty dziecka nie masz Meza tez nie tylko kafe ci zostało wiec zmien tematykę forum na np sfrustrowana stara panna która nie ma prywatnego życia Hahaha

Gość gość
Ty gościu 12:37 weź się lecz.

Gość gość
takiego faceta i dziecka jak ja mam życzę Tobie i każdej innej zawistnej p**deczce :)

Gość gość
wiesz co ja zawsze na początku ciąży miałam ból kości gorączkę ból głowy i właśnie jak na grypę a tak objawiały mi się ciąże nawet miesiąc się tak kończyłam do tego rano spałam i nie dało się mnie obudzić no masakra

Gość gość
Do tego zestawu dodala bym jeszcze czosnek. Ja w ciazy tak sie przeziebilam ze lekarz mowil jak mi nie przejdzie to antybiotyk, dwa razy dziennie jadlam kanapki z czosnkiem a do tego pilam miod z cytryna i przeszlo. Tylko pamietaj miodu nie dodawaj do goracej wody bo traci swoje wlasciwosci. Zycze zdrowia :)

Gość gość
cytryna też wtedy traci! wszystko do ostudzonego :)