Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autora

Jak byscie reagowali na sasiadow palacych na klatce

Polecane posty

Gość autora

Przeszkadzałoby Wam to? mozna cos z tym zrobic?

Gość gość
masz na mysli klatke w bloku? ale tam chyba niema zakazu palenia wiec czy nie jestes tu za bardzo krytyczna wobec sasiadów

Gość gość
jak nie ma zakazu tak samo im wolno palić jak mi nie wąchać smrodu trzeba popytać sąsiadów i ponalepiać zakazy palenia bo to jest miejsce publiczne ja bym od razu wezwała straż potem smród pety i patologia

Gość gość
zalezy jak bym czula i czy na moim pietrze. generalnie ja wychodze na dwór na balkon wiec i kazdy moze stac moknac przewiać zmarznac. niech spadaja na dół.

Gość autora
właśnie wisiala naklejka z zakazem palenia, ale juz ja obrewali

Gość gość
ja Cię autorko doskonale rozumiem, bo tez mam takie mendy kopcące namiętnie na półpiętrze, a wszystko roznosi się po całej klatce i żeby nie było- sama również popalam, ale wychodzę na balkon

Gość autora
no ja tez popalam, ale przez okno a smrod jest okrutny na klatce inni tez narzekaja ale nikt z tym nic nie robi ludzie maja wozki na kltce a to przeciez przechodzi ten zacap(ja nie mam wozka na klatce, ale rozumiem innych)

Gość gość
ja mam właśnie na piętrze taka rodzinkę, gdzie co pół godziny wylega na klatkę 4 palące osoby, jedynym sposobem- bo do matołów nic nie dociera- jest nagminne otwieranie okna na klatce, na przeciwko którego na szczęście mieszkam

Gość pogadajoli
jak byl zakaz to zgłos i drugi powiesza, powiedz,ze ludzie nie przestrzegaja, powiedz kto pali i niech administracja sie tym zajmie / / u mnie na klatce jest tez zakaz, ale czuc,ze ludzie palą, jak dojdę kto to opiedzile, bo zakaz wisi!!!

ukradlas moj temat z ogolnego i sie podszywasz pode mnie ja nie pale i mam astme

Gość gość
duzo to da. i takznajdzie sie ktos kto bedzie palil

Gość gość
a nie przyszlo ci to glowy ze nie tylko ty masz taki problem???:D