Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny po co właściwe targacie wszędzie torebki co tam macie

Polecane posty

Gość gość
Ja noszę chusteczki, telefon, kasę i dokumenty, czasem szczotkę do włosów, ale zwykle jest mi przydatna, bo codziennie robię drobne zakupy spożywcze, więc ładuję to do torebki, bo jednak jest wygodniejsza niż foliówka czy noszenie w łapkach.

Gość gość
I zawsze noszę tylko takie, które można przepasać przez ramię, bo tych "ręcznych" nie chcę mi się nosić.

Gość gość
kobiety noszą kondony, tabletki "po", wibratory, chusteczki, zapalniczki, papierosy, alkohol itd.

Gość gość
Ja noszę codziennie tyle kilogramów w torebce że jak wieczorem bolą mnie ręce to zastanawiam się po co. Mam w niej portfel, telefon, pęk kluczy, słomki (bo nienawidzę pić prosto z puszki), 3 błyszczyki, perfumy, chusteczki higieniczne, wkładki, spinke do włosów, tabletki od bólu głowy, szczoteczkę do zębów (bo mam aparat) cukierki, czasami małą kosmetyczkę i szczotkę do włosów

Gość gość
ale żeby w ogóle pić napoje z puszki? fuj, ttrucizna :P

Gość gość
Portfel, klucze do domu,pracy, samochodu, ladowarke, szczotke, grzebien, przeciwbóle, tabl na gardło, gumę do żucia, widelec, łyżkę, telefon, lusterko, 2 szminki, balsam do ust, krem do rąk, chusteczki, krople do oczu, papierosy, kilka zapalniczek, gaz do zapalniczek i wd -40. Zalamka...

Gość gość
A ja nie nie noszę w torebce zbyt cennych rzeczy,bo boję się złodzieji.

Gość a ja tez nosze
Portfel, dokumenty, magnesy, gąbkę i markery do białych tablic, perfumy, stosy zeszytów i klasówek (tak, pracuję w szkole), masę naklejek, pieczątki i pacynkę, mnóstwo paragonów, zszywacz, zszywki, piórnik z całym wyposażeniem (nożyczki, długopisy, ołówki, klej, itd.) no i poza tym wszystkie typowo babskie rzeczy takie jak pomadki do ust, kosmetyki, klucze od domu. Tak - moja torebka waży przeciętnie tonę :D