Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość merit50

Proszę o pomoc w schudnięciu

Polecane posty

Gość merit50

Dzień dobry, mam 15 lat, 168 cm wzrostu i ważę 70 kg. Szukam wsparcia ,bo sama nie potrafię schudnąć. W maju tego roku ważyłam 54 kg , po wakacjach wróciłam do domu z wagą 74 kg. Przez kolejne trzy miesiące waga stała w miejscu. 2 tygodnie temu byłam u dietetyka. Pani dała mi dietę ok.1400 kcal/ dzień. Nie jadłam smażonych i i pieczonych dań. Trzymałam się tej diety, bo wiedziałam ,że to ostatnie co może mi pomóc. Po tygodniu dietetyka zaważyła mnie i miałam 2,7 kg mniej. W biodrach ze 105 cm było 101 cm, a w talii z 89 cm miałam 82 cm. Jako że nie jestem pełnoletnia musiałam iść do dietetyka z matką. Ona myślała że nie schudnę. Ale jak zobaczyła że tak jest to odwołała następną wizytę. Była zazdrosna ( często chowa mi ładniejsze ubrania i prostownicę którą używam na apele przewodniczącej szkół) bo sama nie może schudnąć. Jak wróciłyśmy do domu to wyciągnęłam słodycze z Mikołajek , płakałam i jadłam. I dzisiaj, 5 dni po tamtej wizycie, jem słodycze i wszystko ale żeby nikt nie widział bo mi wstyd. Piszę to bo potrzebuję kopa- rady jak schudnąć. Wizyta u dietetyka nie będzie możliwa a wiem że nie poradzę sobie wkrótce z wagą 80 kg. Chcę schudnąć bo w marcu mam występ taneczny a w maju zawody pływackie, a co najważniejsze chcę się czuć szczupło bo to jedno z dwóch moich marzeń.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować