Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina31

Odrzucenie

Polecane posty

Gość ewelina31

Spotykałam sie z pewnym facetem, na poczatku był bardzo zainteresowany, z czasem coraz mniej, im bardziej go chciałam w swoim życiu tym on bardziej sie oddalał... Poszlismy razem do lozka to niczego niezmienilo, dalej trzyma mnie na dystans. Ostatnio nawet sexu ode mnie nie chce. Spotkania sa gdy ja go ciagne na nie za uszy, wtedy jest namietnosc,roamntyzm, czule slowa a potem cisza, ktora trwa az ja ja przerwe czyli awet 2-3 tyg, Panowie/Panie ODPUSCIC? glupio wyszlo bo sie zakochałam, a jesli mozecie dac mi jakas rade jak moglabym go w sobie rozkochac? Mam przez niego lekka depresje bo nie umiem tak gdy po sexie milczy 2-3 tyg... To strasznie boli... Prosze bez zlosliwosci

Gość lacerta salamandra
Już miałam być złośliwa, ale skoro prosisz, żeby bez złośliwości to powiem tak - nie próbuj nikogo w sobie rozkochiwać na siłę, bo przyniesie to odwrotny skutek. A w tych relacjach wzajemnych musisz określić dokładnie swoją rolę i w zależności od tego dostosować dalsze kroki - kim jesteś - raczej nie dziewczyną, to kim - znajomą chętną na seks, czy znajomą na seks? Na to wygląda. Zerwij wszelkie kontakty lub ogranicz do normalnych relacji dwojga znajomych, przestać wzdychać, żyj własnym życiem. Do miłości nikogo nie zmusisz.

Gość ewelina31
Nie chce zmuszac chce podjac kroki ktoreby spowodowaly rozkochanie go w sobie?

Gość Badyl 38
Witam jest bardzo prosta zaleznosc jak bedziesz szanowac Siebie i ustalac pewne granice to bedziesz tez wymagac tego od drugiego Człowieka ,który to uszanuje i to bedzie prawdziwa ,szczera wiez pomiedzy Kobieta i Mezczyzna

Gość gość
a co to znaczy ustalać granice?

Gość gość
jak ustalić swoją rolę-rozmową?

Gość Badyl 38
Moim skromnym zdaniem ustalic granice to otwarcie i szczerze powiedziec o tym co sie oczekuje od drugiej strony i to czego sie w zaden sposób nie zaakceptuje .Kazdy ma Swoja moralnosc i honor

Gość lacerta salamandra
Tak, rozmowa - to dobry pomysł.

Gość ewelina31
Ale on juz powiedzial, ze nie chce zwiazku, ja powiedzialam, ze chce przyjazni ale to wszystko zaczelo byc takie na sile. Nie wiem czemu tak sie stalo, kiedys on pragnal spotkan teraz mnie unika

Gość gość
autorko on sam ci tak powiedział czy go spytałaś?

Gość ewelina31
Zapytałam czy on chce sie ze mna widywac bo mam wrazenie, ze ssie narzucam...

Gość gość
czyli przestaniesz mu się narzucać dopiero wtedy jak napluje ci w twarz, tak? bo jak daje ci do zrozumienia, że go ni interesujesz to ty nie rozumiesz, prawda?

Gość gość
A jak on jej dał to do zrozumienia? Bo powiedział że nie chce związku? Może nie interesuje go do związku ale do seksu i owszem.

Gość gość
przecież napisała, że on nawet seksu nie chce - dziewuszysko bez honoru!!!

Gość ewelina31
Powiedział,ze uwielbia ze mna byc, ze chce zeby to sie samo jakos rozwijalo, nie chce deklaracji itd a nastepnie zaczal mnie unikac, i kazde spotkanie inicjowalam ja... a teraz mam juz dosc i mi smutno. Kazde takie spotkanie konczy sie sexem a potem cisza...

Gość gość
Napisała że ostatnio nie chce. Mnie zastanawia to milczenie po seksie..i to że to ona inicjuje spotkania. Gość leci nie powiem w co.Albo mi sie tak wydaje.No i jeszcze to że nie chce deklaracji...

Gość gość
gość w nic nie leci! wyraził się jasno - to ona go nachodzi i do niego wydzwania!!!

Gość gość
jeżeli facet się do ciebie nie odzywa i nie szuka kontaktu - to jak myślicie, co to znaczy??? czy na prawdę idiotki musicie usłyszeć słowo "s********laj" żeby zrozumieć, że ktoś was nie chce???

Gość ewelina31
ALE mi wystarczylaby zwykla przyjazn, nie rozumiem dlaczego nawet to odrzuca, kumpelstwo... a dwa wkurza mnie to ze po sexie mowi mi jak mu ze mna dobrze a ptem milczy?

Gość gość_B
on milczy po seksie, aby dać C do zrozumienia, że ten seks nic nie znaczył :( Kiedy po tym wszystkim zapraszasz go znowu na seks, to dajesz mu do zrozumienia, ze takie warunki są dla Ciebie ok. Wygadałaś się czymś ostatnio, że źle Ci na takich warunkach i on zrozumiał, ze juz Ci one nie odpowiadają a jego wciągają w kłopoty, bo sie zakochujesz, dlatego zaczął unikać seksu. Nie potrafi on wprost być chamski i tylko dlatego przychodzi na spotkania na których nie ma seksu, wielu facetów aby pozbyć sie dziewczyny, nie potrafiąc jej wprost odtrącić, staje się BIERNYMI aby to kobieta zaczęła się wycofywać, oni tak chcą po prostu ją zniechęcić do siebie :(

Gość ewelina31
TYLKO, ze na tych spotkaniach sex jest :(

Gość ewelina31
na tych spotkaniach na ktore on jest ciagniety za uszy... czy myslicie ze jak bede milczec to on sie obudzi?:( i dwa czemu nie chce mojej przyjazni, powiedziałam mu wyraznie, chce sie przyjaznic co w tym zlego ze pojdziemy do lozka.... on mowi ze super to jest ok i i tak nie szuka kontaktu

Gość gość
Pewnie ma zaburzenia osobowosci. I cierpi na nadwrazliwosc, nie rozumie bliskosci.

Gość lacerta salamandra
Może zacznijmy od początku - ile masz lat?

Gość ewelina31
31

Gość lacerta salamandra
Tak tylko pytam dla pewności, myślałam, że Ci się cyferki poprzestawiały. Jest takie powiedzenie mądrej głowie dość dwie słowie. Dostałaś tyle porad, poczytaj i wciągnij wnioski.

Gość lacerta salamandra
wyciągnij* wciągnąć też możesz.

Gość gość
ale szmata bez honoru!!! pchać się facetowi na siłę do łóżka! przyjaźń!!!!! ha ha ha ha ha! daję sobie głowę uciąć, że na dzieciaka chce go szmaciara złapać!

Gość gość
Kobieto, on głupi nie jest, kiedy ktoś się zakochuje to widać i czuć. Nie chce już Twojej przyjaźni ani seksu, bo nie chce problemów z Tobą.

Gość kSaraa
może do innej smoli cholewki ?;)