Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina31

Odrzucenie

Polecane posty

Gość gość
to zdecyduj sie, raz piszesz, ze nie chce seksu a raz że jest inicjatorem, twoje zachowanie, narzucanie się mu jest żenujące no ale przynajmniej ten koleś ma o czym pożartować z kolegami, nie wiem jak ty autorko możesz spojrzeć w lustro, fe

Gość Ewelina31
ALE jedna rzecz, zmienmy tok myslenia, czy TY myslisz ze ja z tego sexu nie czerpie przyjemnosci? czy myslisz ze ja cierpie wtedy gdy uprawiamy sex? skonczmy z mysleniem ze kobieta jest wykorzystywana...

Gość gość
wiecie tylko nierozumiem tego faceta czemu niepowie dziewczynie wpros ze to niema asensu, ja jak zerwałam z chłopakiem przeprowadziłam z nim rozmowe prosto w oczy, rozmawiałismy ze 4 godziny czego oczekujemy od siebie, ja niechciałam go oszukiwac ze to ma senst, niekochałam go poprostu i powiedziałam mu to szczeze. Porozmawiaj z nim ja bym tak zrobiła, szczeze, niech c***owie wprost, nierób sobie nadzieji.

z tego co piszesz masz więcej cierpienia niż przyjemności, bo jednak orgazm nie rekompensuje olewania i traktowania jak przedmiot.

Gość Dziewczynna
Ja miałam podobnie, ja się w nim zakochałam i chyba dlatego tak ulegałam tym spotkaniom, był seks, on mowil ze cudownie - pewnie tylko tak mowil, a później 2-3 tyg milczenia... co okropnie bolało. Teraz z perspektywy czasu widze ze wlasnie traktowal mnie jak kogos na sex tylko, szkoda ze nie umial powiedzieć wprost

Gość djfosdfj
"wiecie tylko nierozumiem tego faceta czemu niepowie dziewczynie wpros ze to niema asensu" to akurat banalnie proste, wie, ze jakby nią nie pomiatał, milczał miesiącami i źle traktował, jak mu się będzie nudzic i nie dostanie seksu od fajniejszych dziewczyn to ona i tak mu da, więc korzysta

Gość Ewelina31
napisałam ze nie chce sexu bo nie inicjuje spotkan ale gdy juz sie widzimy to zawsze konczymy w lozku z jego inicjatywy!!

Gość gość
"ALE jedna rzecz, zmienmy tok myslenia, czy TY myslisz ze ja z tego sexu nie czerpie przyjemnosci? " Hahahahhaha, ty tym seksem to głownie chciałas go do siebie przywiązać ale nie wyszło :)

Gość gość
a ty powinnas byc twarda i powiedz mi na któym spotkaniu poszliscie do łuzka,

Gość Dziewczynna
U mnie też było dokładnie tak samo, tez zawsze z jego inicjatywy itp. a później nie odzywal się, mimo ze wcześniej mowil jak mu było dobrze.. Niestety na takich typow nie działa to ze zatesknia, a jeśli nawet to nie za nami tylko za seksem...

a dlaczego miałby z tobą nie iść do łóżka skoro już się widzicie? Gdyby chciał towarzystwa i rozmowy to nie raz na 2 tygodnie. Możliwe, że nie jesteś jedyną jego kochanką.

Gość Ewelina31
po 5 miesiacach znajomosci

Gość gość521521
no pewnie że z jego inicjatywy, wg. niego do niczego innego sie nie nadajesz

Gość gość
Powiedzcie, że to prowokacja. Nie istnieją ąz tak głupie kobiety.....

Gość Dziewczynna
Po prostu facet sam nie wie czego chce i tylko wykorzystuje to

odpowiedz sobie na jedno pytanie - czy wolny facet, o którym wiesz, że lubi seks bez zobowiązań, wytrzymywałby 2-3 tygodnie bez seksu?

Gość gość
no a przez te 5 miesiecy jak sie zachowywał, pokazywał ci ze mu zalezy.

Gość Ewelina31
chcesz mi powiedziec, ze albo ma zone gdzies tam... albo takich kolezanek cale masy?

Gość Dziewczynna
Nie ma takich głupich kobiet, ale jak kobieta normalna, która chce czegos poważnego, trafi na faceta, który tak się zachowuje, to roznie jest

Gość Ewelina31
tak, wczesniej bylo inaczej, chcial sie spotyakc, czesciej niz ja.. chcial, planowal itd

Gość Dziewczynna
A Ty go dobrze znasz...? Ja o tym swoim wiem dużo, o rodzinie, o pracy o znajomych, spotykałam się z nim blisko 2 lata a wygladalo to tak, ze raz było dobrze, a z czasem tylko spotkania seks i później milczenie

Gość gość
w zadnym razie nie mów mu ze go kochasz, bo bedzie z ciebie szydził nie zalezy mu na Tobie, zapomnij o nim, a ile on ma lat, bo dlamnnie zachowuje sie jak dzieciak i to rozpieszczony.

Gość Ewelina31
tak, wiem bardzo duzo, bywałam u niego wdomu, bylam tez w pracy... on o mnie wie wszystko, jezu jesli faktycznie obraca co 3 dni inna to az mi serce peka

Prędzej uwierzę, że ma kilka takich koleżanek (a jak jest skończonym dupkiem to i żonę) niż, że jest wierny jednej kochance którą się nie interesuje. Nie trzymaj się kurczowo tego jaki był, teraz sytuacja się zmieniła, mógł się rozmyślić.

Gość Ewelina31
ok, moze napisze ktos cos z nutka nadzieji?

Gość Dziewczynna
Ja do tej pory się zastanawiam o co chodzi z moim, czy tez ma kilka innych czy cos, czasami mysle ze logistycznie by tego nie ogarnal itp. no i jak spedzal dużo czasu ze mna, czasami kilka dni razem to nikt do niego nie wydzwanial, nie pisal, ale z drugiej strony dlaczego tak by robil ze spotyka się tak raz na jakiś czas i to dluzszy czas

Gość gość
Nikt Ci nie z nutką nadziei nie napisze, bo sytuacja jest jasna jak słonce.

Gość Dziewczynna
Ja Ci mogę powiedzieć tyle, ze mój ile razy się nie odzywal itp., w końcu zawsze zatesknil i się odezwal, tyle tylko ze mnie już co raz bardziej bolało to kiedy się nie odzywal

Gość Ewelina31
hm.... a ja mysle o tym, ze ten o ktorym pisze nie boi sie w ogole ciazy, ten caly sex jest dosc ryzykowny w jego wykonaniu i ja prosze o to zebysmy sie zabezpieczyli. Dziwne ze nie martwi go ewnt wpadka

Gość Dziewczynna
i z czasem, calkiem niedawno - przestal się odzywac zupełnie...