Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamierzam w styczniu zajść w ciąże 2014

Polecane posty

Gość gość
baby troche kobiecości, delkatności a nie takie obleśne zachowanie, a kogo to...

Gość Sylwia styczen
Przepraszam jesli kogoś urazilam, nie o to mi chodziło. Tylko znam przypadek że nawet po 2 latach sie udaje i mozna miec slicznego synka

Gość Sylwia styczen
Przepraszam jesli kogoś urazilam, nie o to mi chodziło. Tylko znam przypadek że nawet po 2 latach sie udaje i mozna miec slicznego synka

Gość Sylwia styczen

Gość Sylwia styczen
cos mi sie zdublowalo

Gość gość
spoko, mnie nie uraziłaś, a u nas będzie już z 1,5 roku. Najgorsze jest to, że wg lekarzy wszystko w porządku więc nawet leczyć się nie ma na co.

Gość Sylwia styczen
Nie wiem czy moge pisac bo jeszcze kogos uraże, ale moja krewna miała własnie taką sytuacje. Chodziła do lekarza, wyniki nic nie wykazywały. Niektórzy lekarze nawet zarty sobi robili typu, za duzo stresu, może winko wieczorem. I ona tez zakładała rece bo co robic jak wyniki ok. Jak miała objawy ciązy, to nawet test nie chiała zrobic, bo pewnie jej sie wydawało. Na test namówił ja mąż, bo ona tak nie wierzyła i wyszedl pozytywny.