Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obwinia mnie ze nie bralam tabletek dlatego wpadlismy a sam sie nie zabezpieczal

Polecane posty

Gość gość

Okazalo sie zei jestem w ciazy, moj patrnej jest wsciekly, bo przeciez mi mowil ze powinnam isc po tabletki... dla 1 razu w tyg nie chcialam sie truc, bo to przeciez chemia, a ja i tak mam problemy ze zdrowiem. A on sam nie uzywal gumek bo mu nie wygodnie bylo. To ja dla jego wygody mam lykac chemie? ciaza to jak juz nasza wspolna wina...brak mi slow na jego pretensje... Od 2 dni sie do niego nie odezwalam, i nie wiem co mam robic dalej;( i zeby nie bylo, nie mamy po 16 lat tylko +12, seks bez zabezpieczen to glupota, wiem, ale teraz juz za pozno na wywody

Gość gość
szkoda dziecka, że trafiło na takich głupich rodziców

Gość mozg w bokserkach
uhm zawsze mozesz sie wyskrobac na wyrazne zadanie tatusia

Gość gość
jakie skrobanie, ciesz sie jestes w stanie blogosławionym,wiele ludzi jest ktorzy staraja sie latami, macie juz swoj wiek, wychowasz i bedziesz szczesliwa mamusia, a teraz dopiero zobaczysz czy twoj facet to idiota, zycze pomyslnego rozwiazania i duzo zdrowia, facet odejdzie, dziecko zostanie;)

Gość gość
Ja bym nie płakała teraz przez jego zachowanie, tylko bałabym sie jak dam radę wychować dziecko, bo z takim idiotą to wybacz, nie da się.

Gość gość
sama da radę, wsparcie rodzin i przyjaciół starczy, a tatusiek i tak alimenty bedzie musiał płacić.

Gość gość
To po ile macie lat 28 ? To najwyższy czas na dziecko,a Twój partner to jakiś kompletnie nie odpowiedzialny facet nie nadający się na męża..

Gość WkW
Doswiadczylam tego samego. z ta roznica, ze nie bylam w ciazy a strach byl przedwczesny. Moj partner, bo jestem rozwiedziona, powiedzial, ze nie pozwoli sobie na ciaze. Uwazal, ze to wylacznie problem kobiety. Ale kopulowac, przepraszam za wulgarnosc, to chcialby po kilka razy dziennie. Dla mnie to juz jest sygnal, ze facet jest plytki i nie nadaje sie na powaznego partnera. Musisz urodzic to dzieciatko, inaczej bedziesz miala wyrzuty sumienia cale zycie, jezeli zdecydujesz sie na aborcje. Wszystko na poczatku wydaje sie tragiczne, ale niejednokrotnie po uplywie czasu zalujemy....Tak wiec sprobuj wytrwac, pozwol sobie na zal, zlosc, wscieklosc. A panu powiedz: bye bye. Ciaza z zaskoczenia to na prawde niezly test dla wielu par. Mysle, ze nie musze dodawac, ze jezeli ludzie decyduja sie zakladac gniazdo, to ciaza jest wkalkulowana. Tak jak gdy jezdzisz autem, zawsze moze sie COS wydarzyc. Zycze Ci wytrwalosci.

Gość WkW
...a co do tabletek. Poszukaj info jakie spustoszenie sieja w organizmie. Ja dla "mojego" wtedy partnera zuzylam tylko jedno opakownie i powiedzialam: dosc! Samopoczucie, kilka kg na plus i deprecha.. A on traktowal mnie jak ..kibel. Figa z makiem ! Dzis mam wspanialego mezczyzne u swego boku, mamy sporo lat i ciaza bylaby rzeczywiscie problemem. Ale zadne z nas nie mowi o najgorszym rozwiazaniu. Pozdrawiam Cie serdecznie.

Gość gość
Dobrze, że mój partner to normalny dojrzały facet, a nie jakiś lamus :/ jak ten Twój, mam 21 lat zaszłam w ciążę (on ma 29) i cieszy się bardzo z tego, z początku cieszył się bardziej ode mnie, bo ja się martwiłam jak to będzie, ale teraz jestem w 6 mies ciąży i już wiem, że wszystko będzie dobrze, że on będzie cudownym ojcem, bo mężem jest wspaniałym :)

Gość gość
Oboje jesteście dobrzy. On nie chciał gumek a ty tabletek a jednak współżyliście licząc na łut szczęścia. Skoro tak zdecydowaliście to trzeba teraz ponieść tego konsekwencje.

Gość gość
Zeby nie bylo-o aborcji nie ma mowy! w zyciu sie na to nie zgodze, on zreszta tez tego nie chce, ale wyrzuty mi robi. Jest gnojkiem mimo swojego wieku. poradze sobie i bez niego, dla mnie dziecko nie bedzie problemem, bo mam prace, mieszkanie i warunki. tylko nie moge uwierzyc ze po swiecie chodza takie bezmozgi ktore twierdza ze to kobieta ma myslec, zabezpieczac sie, truc nie wiadomo czym zeby o pan i wladca mial lepsze doznania;/

Gość WkW
I to mi sie podoba co napisalas- facet to gnojek ! :)