Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia266

Imie dla synka lub córeczki

Polecane posty

Gość Sonia266

Jestem w ciąży !!!!!! :) Dosyć szybko to wszytsko się stało , bo mam już 3 dzieci , ale i tak bardzo się ciesze :) Kocham moje dzieci i kocham moje życie , jest idealnie ! Bardzo się z mężem cieszymy , jak tylko się dowiedział wziął następny projekt , już chce urządzać pokoik dla królewicza :) Co prawda na początku nie byłam taka zadowolona , mam 26 lat , skończoną mature i nadal nie poszłam na studia , mąż uważa że to nie potrzebne , bo on dużo zarabia. Zresztą nie miałam takiej możliwości , pierwsze dziecko urodziłam w wieku 20 lat , od razu po maturze , teraz Alek ma 6 lat , Miriam 4 , a Sandra roczek :) Co do imion - nie wiem jeszcze czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka , to dopiero pierwszy miesiąc :) Dla synka zastanawiam się nad : Sebastian , Cyprian , Konrad Dla córki : Amanda , Gaja

Gość gość
dla synkow imiona moga byc szczegolnie Cyprian, ale dla corek to raczej pomysl nad czyms innym:) gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
chłopiec :Samuel, Dorian dziewczynka : Nel, Matylda, Anna

Gość Sonia266
Dziękuje za gratulację ! :) Nel rzeczywiście jest piękne , nie pomyślałam o tym :) Ale myślę jeszcze nad Amanda , Gają , i Bereniką

Gość gość
Dla synka śliczne wybrałaś Sebastian, piękne, ale dla córki :( wybierz jakieś inne.

Gość gość
26 lat i tyle dzieci :O kto w tych czasach ma tyle dzieci ? Masakra :O Urodzona do rodzenia :O

Gość gość
moze jeszcze np adelka kornelia lub anastazja

Gość gość
mnożycie się jak króliki

Gość gość
Jak bakterie.

Gość gość
Adelina.

Gość gość
a później do mopsu zamiast do roboty. Idę sobie rano do pracy i mijam taką jedną z trójką dzieci. Ja do roboty a ona do opieki i 1800 zł wszystkich zasiłków i dotacji :D więc po co ona ma pracować, maż na rencie, do pracy niezdolny a dzieci robić może

Gość Sonia266
Ale o co wam chodzi , czy ja kogoś krzywdzę tym że mam 3 , no niedługo już 4 dzieci ? :) Do żadnego MOPSU nie będę chodził , nie martw się , mój mąż zarabia tyle że to my pomagamy jeszcze biedniejszym , angażujemy się w fundację :) Ja odnalazłam swoje szczęście w rodzinie , w domu , w dzieciach , ale mam tez czas dla siebie , na przyjemności , dla męża , przyjaciółek , przyjaciół. Ty może odnajdujesz szczęście w karierze w pracy i okej nie czepiam się więc ty tez tego nie rób :) Nie chce w tej chwili obrażać Polaków , ale niektórzy z was naprawdę zachowują się nie fair , trochę nawet bym stwierdziła chamsko i prostacko , bo takie komentarze nie są na miejscu. Zaczym dowiedziałam się o ciąży mieliśmy się przeprowadzić do Francji , do filii firmy męża , i chyba wróce do tego planu , bo jak zauważyłam 26 latka z dziećmi jest dziwnie postrzegana w Polsce...