Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia009

ciaza 32 tydzien

Polecane posty

Gość gość
Ile ty masz lat dziewczyno...gdzie ojciec tegi dziecka twoi rodzice ..ktokolwiek?

Gość gość
A czy ty droga autorko rozymiesz co czuje to dziecko..? Na swiat sie nie prosilo...umialas d******y a teraz co niewygodnie ciezko.. Powinien cie psychiatra zbadac a nie ginekolog w pierwszej kolejnosci.... Nastepna spaczona Katarzyna W zamiast w plasyty anty zainwestuj w to zeby cie podwiazali

Gość sylwia009
nikt jak widac mnie tu nie rozumie. donosilam dziecko do poki moglam. wiecej nie dam rady. mam problem z biodrem i kregoslupem mam ucisk i mdleje. boli mnie glowa. brzuch, nikt nie rozumie. a dziecka nie chce zabic ludzie tylko juz urodzic bo wiem ze dluzej nie donosze i ono moze umrzec w brzuchu.

Gość gość
Sylwia przeciez ludzie tu na forum nie pomogą.Musisz sie zwrocic do osoby ktora c***omoze np.do lekarza do ktorego chodzisz

Gość gość
Piszę już chyba trzeci raz to samo: zgłoś się do szpitala i powiedz, jakie masz objawy.

Gość sylwia009
jutro pojde do szpitala. nie bede musiala placic? czy czujecie swoja macice gdy wlozycie palec? ja mam chyba nisko to dziecko.

Gość gość
ty masz chyba coś z głową nie te te

Gość gość
Sylwio nie musisz za nic ppłacić kobiety w ciazy i po porodzie w okresie pologu są ubezpieczone dzięki ustawie także jesteś ubezpieczona z racji ciąży. Także idź do szpitala opowiedz na iZbie jak bardzo źle się cZujesz i o swoich obawach lekarzowi.

Gość SADYSTKO
Biedne malenstwo urodzisz za wczesnie a ono cale zycie moze miec problemy z oddychaniem wyrodna malpo. Chociaz dwa tyg mu daj do ukonczonego 34 tyg ciazy debilko sadystko nie pojmuje jak takie malpy chodza po swiecie

Gość SADYSTKO
Zle sie czuje sadystka jedna a jej dziecko cale zycie bedzie sie zle czulo przez szurnieta malpe. Co tu rozumiec kretynko masz cos z glowa idiotko trzeba bylo usunac a nie kaleke urodzisz bo sobie pindo grzebiesz w macicy .

Gość gość
jesli jest zagrozenie zycia dziecka w brzuchu to lekarze zdecyduja o wczesniejszym porodzie. jesli jednak takiego zagrozenia nie ma to raczej nie ma co liczyc na porod na zyczenie. proponuje porozmWiac z lekarzem lub pojechac do szpitala. jesli naprawde jest z Toba ciezko to dadxa dziecku sterydy na pluca i zdecyduja co dalej. ale tak ze jedziesz i mowisz witam chce dzis rodzic to nie ma.

Gość sylwia009
dzis jade do szpitala. mam nadzieje ze zrobia mi usg i nie bede musiala placic. zycze takiego samego bolu sadystce.