Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda28xcx

Szokujący kolega w pracy

Polecane posty

Gość Magda28xcx

Hej. Nie wiem ale muszę się poradzić, bo dla mnie to jakieś s-f. Jakiś czas temu koleżanka opowiadała mi, że ją kolega zapytał w prost czy jak będzie obcinać paznokcie u stóp to je odłoży i da je jemu, bo on je lubi zjadać. Szok! Nie wiem ale w to nie uwierzyłam i wzięłam to za jakaś bzdurę czy niesmaczny żart. W piątek jak sobie siedzieliśmy wszyscy w biurze, gdy wszyscy wyszli na dwór zapalić papierosa, on zapytał się mnie i wcale nie wyglądał na żartującego. Zapytał najpierw czy zrobiłabym dla niego coś, ja myślałam, że chodzi o jakąś pracę biurową i zapytałam o co chodzi dokładniej. A on na to, że jak będę obcinać paznokcie u stóp to żeby mu je odłożyć, bo są mu one do czegoś potrzebne !!!! Jak bardziej popytałam, to powiedział, że lubi je zjadać bo coś tam ale dalej już nie słuchałam bo wyszłam z biura i nie mogłam się uspokoić. Co wy na to? Jak można zjadać kogoś końcówki paznokci?

Gość Chip and Dale
kto wyzera orzeszki krolowej elzbecie? niech sie natychmiast przyzna :classic_cool:

Gość gość
Niektorzy maja fetysz stop po prostu. Zapytal uprzejmie, ale oczywiscie jesli cie to przeraza, nie musisz mu tych paznokci dawac.

Gość gość
Fujjjjj to obrzydliwe...

Gość gość
a co ci szkodzi dać te pazury?