Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapiii

zbyt brzydka żeby mieć faceta

Polecane posty

Gość desperat nr 2
i tak pewnie śnisz o przystojniaku.

Gość gość
15.12.13 tak średnio, ale widać podkład, sporo różu, białe cienie nad powiekami dla rozświetlenia spojrzenia, ogólnie cienie na górnej powiece też, eyeliner, tusz do rzęs. No i brwi podkręślone. Ale na pewno ma mniej tapety niż dużo celebrytek

Gość kapiii
No tak, żalę się, ale moja brzydota jest zgodna z prawdą co jest potwierdzone przez otoczenie...

Gość niezznajomy
to wklej swoje zdjęcie bekso, ocenimy

Gość desperat nr 2
i tak nie wstawi woli jęczeć.

Gość kapiii
Musiałabym być jakaś chora psychicznie żeby wrzucić swoje zdjęcie na kafe... :o

Gość desperat nr 2
weź już lepiej nie pisz i sie nie ośmieszaj idz odrabiać lekcje, albo sie poucz.

Gość niezznajomy
jasne, ale gdy piszesz o sobie w krytycznym tonie bez dowodu w postac***otwierdzającego zdjęcia, to już nie jest psychicznie chore?

Gość kapiii
Już dawno skończyłam szkołę :o

Gość desperat nr 2
to weź idz zrób coś pożytecznego poczytaj książke, mamy cie tutaj dosyć.

Gość kapiii
A to ma mnie obchodzić, ponieważ...?

Gość desperat nr 2
denerwujesz już nas zrób coś dobrego i nie pisz więcej.

Gość kapiii
Jakoś niespecjalnie mnie obchodzi że was denerwuję :o

Gość gość
ja sie z tym pogodzilam, teraz stawiam na pieniadze, poprostu chcde byc bogata, sama na to zarobie, jak to mowia nie masz szczescia w milosci to bedziesz miec szczescie w pieniadzach

Gość onazamyslona
nieznajomy i desperat - wypier****ć z tematu!!! *********************************************************** autorko ja też myślałąm, ze jestem brzydka, ze nigdy nikt sie mna nie zainteresuje, też nie mogłam znaleźć faceta na dłużej bo nawet jak kogos poznałam na dyskotece to nastepne spotkanie było ostatnim. Też miałam doła i nawet nie wiesz ile razy płakałam przez to. A teraz? Mam faceta naprawde przystojnego a chyba tak nagle nie wyładniałam? Wszystko zależy od podejścia, jeśli sie pomaluje i sama sie sobie podobam to i inni faceci tez zwracają na mnie uwage. Musisz sie poczuć pewna siebie, iść pewnym krokiem, rozglądać, patrzec mijanym facetom w oczy - zobaczysz, ze to nie jest trudne, od razu poczujesz sie piekniejsza. Jak tu ktoś pisał wcześniej - grunt to akceptacja siebie :)

Gość kapiii
No ale trudno siebie zaakceptować jak się tak wygląda...

Gość gość
nie ma co oszukiwac dziewczyny, jak ktoras taka jak ja ma brzydkie rysy twarzy, krzywy i duzy nos to chodzby nie wiem jak byla pewna siebie i myslala o sobie pozytywnie to zaden facet sie nia nie zainteresuje, bo oni chce ladne dzieczyny. zycie to nie telenowela gdzie kazda znajdzie sobie faceta bo ten zauwazy jej piekno, charakter. krotka pilka, jestes brzydka=nie masz powodzenia, jestes ladna=masz powodzenie. facet nie pokocha cie za osobowosc, muszisz miec ladna buzie, to jest 80% tego czego on oczekuje od przyszlej wybranki.

Gość onazamyslona
nie zrzucałabym wszystkiego tylko na wygląd, zresztą ja tam uważam ze jak ktoś ma być sam to i tak bedzie niezależnie od urody. Znam ładne dziewczyny które są same albo które facet zdradził i te brzydsze, które są szczesliwe. Życie jest popieprzone ale tak już jest i nie da sie tego zmienić. Dlatego ja mimo posiadania faceta żyje przede wszystkim dla siebie bo dziś jest a jutro kto wie. Nie opierajcie swojego życia na mężczyznach a bedziecie szczesliwe nawet bardziej same niż z nimi:)

Gość milorad
Skoro masa mało urodziwych dziewczyn ma chłopaków to pewnie ty też możesz. Tylko co ty właściwie robisz żeby coś zmienisz czy tylko użalasz się nad sobą i czekasz aż książe wpadnie c**przez okno do domu

Gość milorad
Skoro masa mało urodziwych dziewczyn ma chłopaków to pewnie ty też możesz. Tylko co ty właściwie robisz żeby coś zmienisz czy tylko użalasz się nad sobą i czekasz aż książe wpadnie c**przez okno do domu. Wszystko zwalasz na wygląd a myślę że to przez twoje niskie poczucie wartości

Gość kapiii
co ma niskie poczucie wartości do tego że faceci mówią mi że jestem pasztetem?

Gość milorad
Ja nie wiem w jakim środowisku się obracasz ale nawet jak dziewczyna mi się nie podoba to i tak nie mógłbym powiedzieć jej że jest pasztetem a większość dziewczyn dramatyzuje z tym wyglądem i zaniża swoją ocenę. Poza tym każda dziewczyna posiada jakieś pozytywne cechy swojego wyglądu a ludzie mają różne gusta więc głowa do góry

Gość kapiii
W moim wyglądzie nie ma żadnych pozytywnych cech :(

Gość milorad
Tylko tak mówisz bo pozytywne cechy zawsze są tylko ty skupiasz się tylko na negatywnych

Gość gość
jest !! napewno masz tzycki i tzipe :))))))

Gość niezznajomy
po prostu jesteś głupia jak typowa gimbusiara i tyle

Gość kapiii
Naprawdę szukam pozytywów i ich nie znajduję, bo ich nie ma... I właśnie cycków nie mam.

Gość milorad
To pewnie jesteś szczupla

Gość kapiii
Sam jesteś głupi, jak czegoś nie ogarniasz swoim mikrorozumkiem to nie znaczy że to jest głupie :o

Gość gość
ale masz c*** co prawda pajęczą ale masz i ja bym tam coś wsadził wiesz ?