Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam szamponu ktory usztywni moje cienkie i miekkie wlosy

Polecane posty

Gość gość

z reguły szampony zmiękczaja a mi chodzi o odwrotny efekt bo z natury mam bardzo miekkie niskoporowate niepodatne na yukladanie proste i mega cienkie wlosy

Gość gość
I JAK ZWYKLE BŁĄD idziesz na skróty usiłujesz likwidować skutek przyczyna takiego stanu rzeczy leży głęboko w potrzebach organizmu włącz myślenie szukaj sensownie właśnie dostałaś wędkę.Wykorzystaj szansę.

Gość Ędward_61
moja spermusia je usztywni skąd jesteś ?

Gość gość
przyczyna sa geny.moja mama tez ma cienkie miekkie delikatne tylko jej sie troche kreca a ja po ojcu mam proste jak drut. nie masz pojecia jak takie wlosy daja sie we znaki cialge przyklapniete nie da sie ich ulozyc.wygladam jak zmokla kura.

Gość gość
dodaj do odżywki łyżkę skrobi ziemniaczanej

Gość gość
miekkie sa ok gdy sa grube i geste a przy cienkich juz nie jest tak fajnie. nie uzywam odzywek bo pogarszaja sprawe

Gość gość
zelatyna przeciez sklei mi wlosy a mi chodzi o efekt grubszych sztywniejszych wlosow ale zeby jednczesnie byly sypkie a nie jakies straki posklejane. technologia idzie do przodu ale ciagle nie wynaleziono nic dobrego dla cienkich wlosow:-(

Gość gość
nie sluchaj o tej zelatynie, ona jeszcze zmiekcza wlosy wlasnie:D szampon to ci raczej nie usztywni zaden, musisz szukac po srodkach do stylizacji uzywaj duzo nafaszerowanych alkoholem, , moze podniszcz je troche, duzo prostownicy, zelazko, kosmetyki z alkoholem wysuszajace. czasami fryzjerzy robia na tego typu wlosy delikatna trwala.

Gość gość
aha usztywniajaco na włosy działa też jajko, więc może maseczki z jajka plus szampon jajeczny?/ tylko ile w szamponie jajecznym jest jajka to ja juz nie wiem:D