Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Oto co dzisiaj robiłam cały dzień

Polecane posty

Wstałam 05:10 - Wypiłam 3 herbaty tetley lemon z cytryną i miodem oraz zjadłam dwa ząbki czosnku 05:15 - Zjadłam 45 kanapek z serem, szynką, ogórkiem, ogórkiem konserwowym, pomidorem, majonezem, popiłam kawą i herbatą 05:30 - Zjadłam jajecznice z 30 jajek 06:00 - Zjadłam 45 batonów milky way 06:30 - Zjadłam 10 batonów snickers 06:45 - Zjadłam 2 kilo mandarynek 07:00 - Zjadłam 1 kilo gruszek 07:15 - Zjadłam 1 kilo jabłek 07:30 - Zjadłam 1 kilo bananów 08:00 - Zjadłam 12 jogurtów serduszko o smaku truskawkowym, straciatella i czekoladowym 08:15 - Zjadłam 20 kanapek z nutellą 08:30 - Zjadłam 3 ananase 09:15 - Zjadłam kebab 09:30 - Zjadłam chicken burgera 09:45 - Zjadłam schab burgera 10:00 - Zjadłam hamburegra 10:15 - Zjadłam chesburgera 10:30 - Zjadłam tortille 10:45 - Zjadłam kebab z frytkami i sałatą 11:00 - Zjadłam zapiekankę 11:15 - Zjadłam pizze z serem, szyną i pieczarkami 11:30 - Zjadłam zupę pomidorową z makaronem 11:45 - Zjadłam rosół z makaronem 12:00 - Zjadłam kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana 12:15 - Zjadłam devolaya z pieczarkami i serem 12:30 - Zjadłam fileta z kurczaka z frytkami i surówkami polanymi sosem chili 12:45-18:00 - Zjadłam naleśniki z serem - 5 tysięcy sztuk z bitą śmietaną i owocami Od 18:00-do chwili obecnej - mam delicję, czekolady, i to wdupcam.

Gość Kinky Jung
Gruba spasiona świnia :):):):):):):):):):)

Gość gość
Ty masz naprawdę coś z deklem :D

Gość gość
Ale będziesz miała sranie :)

Gość gość
nienażarta maciora :o żrej chociaż po pół porcji, bo NFZ nie wytrzyma ciężaru leczenia takiego bydlątka

Gość gość
Nie podniecajcie się. Ona jest psychiczna. :-(