Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daisy mała

Rzucam palenie kto ze mną

Polecane posty

Gość Daisy mała

Nie palę pierwszy dzień, przyłączajcie się, bedziemy sie wspierac i motywowac. Dodam, że rzucam juz nasty raz i biore desmoxan.

Gość Daisy mała
no śmiało, zapraszam :)

Gość Coodowna
A ja dwa razy się odcinałam będąc w ciążach (z marszu i absolutnie natychmiast po ujrzeniu kreseczek:D) i tylko raz ze wspomaganiem. Teraz biorę desmoxan i od dwóch tygodni zero dymka.. i jest oki. Pierwsze 3-5 dni nastrojowo z lekka rozstrajało, ale się nie chciało. A ! Włączyłam sobie wspomaganie w postaci motywacji pozytywnej pt skarbonka (codziennie wrzucam do niej po dyszce).. jak się uzbiera kupię wymarzone cacko, które będę miała zawsze na sobie, by mnie wspierało dalej...polecam, jakby zabrakło motywacji;D

Gość gość
Rzucić palenie słuszna idea, ale.... Reklamą desmoxanu ten wątek śmierdzi...

Gość gość
spadaj trollu, nie rzucasz-nie wchodź. Ja w ciążach bez problemu rzucałam bo nawet przed zrobieniem testu mi nie smakowaly i od razu wiedziałam, że ciąża :D. Próbowałam tez z tabexem i gdyby nie moja głupota i brak silnej woli to nie paliłabym do dziś bo też mi pomagał.

Gość niezznajomy
ja nie wiem po co rzucać palenie, przecież papierosy to nie patologia alkoholowa czy narkotykowa, że nie jesteśmy w stanie normalnie funkcjonować w społeczeństwie, unijna propaganda i tyle

Gość Daisy mała
Jeśli nie wiesz po co to nie rzucaj, nikt Cię nie namawia. Idę spać bo palić mi się chce ;) Byle do jutra kochani, jutro będzie lepiej. Pozdrawiam i życzę wytrwałosci :)

Gość ElgaMa
Ja też od nowego roku mam zamiar. Moim kolejnym postanowieniem jest to, że zapiszę się jeszcze do szkoły policealnej na jakiś fajny kierunek. Skończyłam już w progresie wizaż i stylizację, teraz może fryzjerstwo albo manicure. Nie wiem, ale coś muszę robić. No i oby udało się dotrzymać postanowień!

Gość gość
a ja nie rzucam :D idę zapalić :D

Gość niezznajomy
ElgaMa, trzymam za ciebie kciuki, oby wszystko udało się po twojej myśli :)

Gość Daisy mała
Witam witam :)Drugi dzień nie smierdze!!! Nie, zebym nie tęskniła, ale walczę i sie łatwo nie poddam! Pozdrawiam wszystkich rzucających, przyłączajcie sie!

Gość Coodowna
Niezznajomy! . Rzucam, bo : 1. tego chcę (JA!), 2.zdrówko=jest dla kogo je mieć, 3.kasa=jest na kogo wydawać. 4. zmarchy wokół ust= cóż, wyłażą ewidentnie i po prostu mi się nie podobają... fee Pozdro:D Ps I nie wciskaj się w niepotrzebne dywagacje, bo zrzędzenie zbyt modne:DDD

Gość Daisy mała
Witam kochani:) Nadal nie palę :D Już nawet mnie nie ciagnie jakos strasznie, jedynie przy piffku :P Wymyśliłam sobie sposób by się dodatkowo zmotywować. Mianowicie kupiłam piekne pudło, zrobiłam malutki otwór, przewiazałam wsążka i wrzucam codziennie 10 zł. Obiecałam dzieciom, że w lipcu otwieramy i jedziemy nad jeziorko na Mazury, wynajmiemy jakiś domek i będziemy łowic ryby. Chłopcy zachwyceni a maż jak usłyszał o moim pomysle, codziennie wrzuca dyszke od siebie, więc się uzbiera :)