Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto jeszcze ma zacofanych starszych

Polecane posty

Gość gość

mowie matce ze bylam na imprezie z dwoma kolegami to zrobila oczy jak 5 zl i tą mine j**ła że powinnam sie wstydzić... nic tylko rece opadaja bo nie wytlumaczysz... czy wyjscie z dwoma kumplami do klubu to cos zlego?

Gość gość
Jestem w wieku twoich rodziców, a do głowy by mi taka brednia nie przyszła. Wspolczuje ci. Zrozumialabym np obawy ze za dużo wypijesz (nic nie wiadomo co się moze stać, mogą co cos wsypac do drinka). Ale wyjście z kumplami, którzy się toba opiekują? Super.

Gość gość
pierwsze zdanie do przecinku mogłas sobie darowac :P to tylko poglebi moja depresje...tylko ja mam 25 lat :P

Gość gość
Sorry ;-) Ale nie wpadają w depresje, nie mamy wpływu na nasza rodzinke. A jak masz 25 lat to nie jest to 15 i możesz robić swoje. :-)

Gość gość
no ale mnie to wkurrr**..co innego gdyby to byli obcy ludzie ale to matka. zaskoczyla mnie dzis strasznie ://///

Gość gość
Widocznie się o ciebie boi. Nie wiem o co, o twoje bezpieczeństwo czy może drogę życiową? Trudno mi cos stwierdzić, bo cie nie znam. To jest owszem WK *** Ace. A zapytyalas dlaczego? Wyjaśniła ci cos?

Gość gość
nie pytalam bo mnie troche zazenowała. tot aka sytuacja w ktorej nie wytlumaczysz bo wie swoje..

Gość gość
To moze rob swoje po cichu. Nikomu się nie da zmienić pogladow na siłę. Zastanowić się, czego może się obawiac? Może za dużo imprez/picia/boi się o towoje zdrowie/karierę/studia. Zastanowić się czy rzeczywiście cos zawalilas w życiu. Jej wystapienie nie musi to być do końca racjonalne, taki wybuch, bo cie czegoś boi i cie kocha, wiec na ciebie napadła za tych kolegów. Bo jeśli tylko o wyjście z kolegami chodzi, to ja nie rozumiem.

Gość gość
w takim razie ja tez nie :(

Gość medyczny
wszystko zalezy od tego, czy zrobiłas im po tej imprezie laska czy tez nie. Moze nie zrobiłas i mamusia była zażenowana tą sytuacją, bo powinnaś xD