Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papi123

Mąż kupił za ostatnie pieniądze najnowsze playstation

Polecane posty

Gość Papi123

Sytuacja wygląda tak, że z mężem mamy dwie córki (6 i 1,5 lat), mąż tylko pracuje i zarabia 1800 zł.Wynajmujemy mieszkanie i gdyby nie pomoc rodziny, to nie było by na wyżywienie. Mąż w ogóle w domu nic nie robi.Po pracy siedzi przed komputerem i gra, a ja ciągle latam za dziećmi, sprzątam i gotuje.Często są kłótnie ale ostatnio przegioł. Mąż dostał 13 pensje i za to kupił sobie playstation za 1700 zł. W dodatku jego matka go poparła twierdząc, że on pracuje więc należy mu się. Nie mamy nawet złotówki odłożonej i znów będzie tak, że podstawowe potrzeby nie będzie.Nie wiem co robić.Dwa miesiące temu pożyczył od rodziny 5 tys i kupił auto aby na piechote nie chodzić do pracy, a ma zaledwie do niej ok 1 km.

Gość gość
sprzedałabym konsole i kupiła za nia jedzenie, co za bezmózg..

Gość Papi123
Kiedyś rozwalił po pijanemu telewizor, a mamusia mu kupiła nowy za 3 tys.

Gość gość
Możesz mu sprzedać tę konsolę, ale licz sie z tym, że obije Ci za to twarz. Może lepiej od razu złóż pozew rozwodowy. Będzie miał piękny prezent na święta,

Zarobił,wiec ma prawo wydać, gdyby mi nie pasowało to jak mój facet gospodaruje pieniędzmi to sama poszłabym do pracy.

Gość Papi123
Gdybym miała gdzie się wyprowadzić, to bym to zrobiła.

Gość gość
Wszystko przez niejakiego Remigiusza znanego na Youtube ;) utrzymuje rodzine z gry w gry i robieniu z tego grania materialu na youtuba :) twoj maz pewnie tez tak chce zarabiac jeuro i funciaki za partnerstwo

Gość gość
to idz do pracy to bedziecie miec za co zyc

Gość gość
nie zostawiaj go bo tylko dziaciaki ucierpia, pogadaj z nim w jakie gra gry? jak w batlefieldy i call off duty to wspolczuje bo to kupa

Gość Papi123
Nie mogę teraz iść do pracy bo nie mam z kim zostawić dzieci.

Gość Papi123
Ja cały dzień w garach siedze i ze ścierką latam, a on albo gra albo w necie siedzi.

Gość spaślak_
nedzne prowo, nie mogl kupic za 1700 i nie mogl w ogole kupic bo konsol jest nie do kupienia od 3 tygodni. chyba ze od kogos kto kupil na premierze i teraz sprzedaje. poza tym to dobra inwestycja kupil za 1700 a spokojnie moze sprzedac za 2,5 tys masz przedsiebiorczego meza. gdybys jeszcze sama zaczela pracowac to wyszlibyscie tych fikcyjnych dlugow.

Gość medyczny
powiem tak. masz 2 dzieci w wieku 5 i 6 lat. to rozumiem ze one chodza do przedszkola. A wiec masz czas od 8.00 do conajmniej 13.00. Zatem moze jakas robota na 1/2 etatu ? Bo ja rozumiem, że moze byc ciezko, ale chłop pracuje i zarabia, cos mu sie tez od zycia nalezy. Owszem, przy waszej sytuacji zyciowej to dosc dziwne, ze on wydaje 1700 zł na ps4, ale moze problem oprócz uzaleznienia od gier lezy gdzies indziej? Moze koledzy w pracy mają juz najnowsza ps4 i on nie chcial byc gorszy, aby nie wyrozniac sie z grupy. Moze to uratowalo go przed "zlinczowaniem" kolegów, ze on ps4 nie ma ? Nie wiem. Byc moze uratował sobie tym posadę bo szef ma i gra w ps4 i maja o czym gadac? Moze zony kolegów pracują i zarabiają 1400zł i jest im łatwiej niz wam? Abyscie zmienili swoja sytuacje zyciową to musisz zaczac pracowac. I nic tego nie zmieni, Dzieci rosna, wydatki tez urosną, on sam tego nie uciagnie. Weź sie za robotę !, nawet taką za 600zł na miesiąc !

Gość gość
medyczny 6 i 1,5 czyt półtoraroczna crka;)

Gość Papi123
A gdzie ja napisałam, że kupił tą konsole w przeciągu kilku dni?Kupił ją 2 tyg temu i jednak udało mu się to.Mąż zdecydowanie przedsiębiorczy nie jest i szybciej sprzeda obrączke ślubną niż konsole.

Gość gość
Ja stawiam na partnerwtso z youtube tam musisz dużo materiałów z gier wrzucać na początku by sie wybić a pozniej mozesz olewac jak Remigiusz, siedzi sobie w swojej firmie założonej z kasy z youtuba

Gość spaślak_
nie mogl jej kupic 2 tyg. temu jesli tak to napisz gdzie te konsole maja a od razy setki osob sie tam rzuca :D ty chyb nie wiesz o czym piszesz. ps4 jest nie do kupienia od ponad 3 tyg. NIGDZIE za wyjatkiem netu gdzie sprzedaja ja ci ktorzy kupili wczesniej stad jej cena siega nawet czasami 3 tys. wymysl lepsze prowo bo te o tym jak to bezrobotne dziecioroby zala sie na forum sa juz nudne. nikt kto pisze w miare skladnie i bez bledow nie jest taki durny aby przy dochodzie 1,8 tys. i wynajmowanym mieskzaniu decydowac sie na drugie dziecko.

Gość Papi123
Mąż pracuje na 3 zmiany, a z pracą w moim mieście jest tragicznie.W okresie letnim miałam okazję pracować przez parę miesięcy i miałam możliwość pracy w te dni kiedy mąż miał 2 zmiany lub nocki i wtedy zajmował się dziećmi, a ja przychodziłam do domu i on nawet garów nie potrafił umyć, nie mówiąc już o obiedzie.

Gość gość
Kolejne prowo groźnej psycholki, wcześniej tematem jej prowokacji były zdrady męża. :O

Gość gość
PS4 można bez problemu kupić nawet na allegro www.allegro.pl/listing/listing.php?string=playstation+4

Gość gość góral
Papi123 gdzie mieszkasz? Ile masz lat?

Gość Papi123
Marcinowice. 26 lat.

Gość spaślak_
PS4 można bez problemu kupić nawet na allegro>>widzisz cene ? te ponizej 2 tys to albo aukcje usuniete przez pracownika bo to byl walek albo jeszcze nie usuniete bo nikt ich nie zglosil. napisalem ze mozna kupic pojedyncze sztuki od tych ktoryz nabyli miesiac temu bo konsola jest nie do kupienia za 1700zl NIGDZIE. jej cena to ok. 1799zl; gdyby byla dostepna to tyle by kosztowala. jak sam widzisz we wklejonym linku kosztuje znacznie wiecej jak sadzisz dlaczego ja ludzie kupuja po 2400zl skoro maz autorki kupil za 1700:D

Gość medyczny
nie mniej jednak popieram wpis ze to prowo. Faktycznie sam interesowałem się tematem ps4 i okazuje sie ze nawet Amazon nie jest w stanie wyrobic sie przed swiętami, wiec to musi byc prowo na 1000%. Chyba ze maz pracuje w media-markt i jest tam szefem. No ale zeby szef zarabiał 1800zł? moze?. Dla mnie prowo.Chyba ze maz jest idiota i kupił ps3 za tą kasę xD

Gość fghjkhgff
ps4 jest do kupienia sam niedawno widzialem 3 dni temu

Gość spaślak_
a tu 1 grudnia ktos ja chcial sprzedac nawet za 5 tys. allegro.pl/listing/listing.php?closed=1&order=pd&search_scope=closed&string=playstation+4 to nedzne prowo gimbusa jakiegos albo znudzonej ciezarnej ktora nie ma co robic tylko glupoty wymysla.

Gość medyczny
apropo ps4 to na razie nie warto kupowac, bo w pierwszych wersjach pojawiło się sporo bubli sprzętowych i softowych. Poprawiają to, ale produkcja juz poszła i częśc uzytowników bedzie musiało swoj sprzet odesłac na gwarancje. to pewne info, jak ktos sie nie zgadza to niech napisze to mu przetłumacze dlaczego.

Gość spaślak_
ps4 jest do kupienia sam niedawno widzialem 3 dni temu>>widzials pre ordery zaplacisz a konsole jak wyprodukuja to dostaneisz :D konsol nigdzie nie ma powtarzam po raz ostatni :D beda jak wyeliminuja blad niebieskiej linii smierci i zaczna je ponownie produkowac youtube.com/watch?v=hiMfGgAjtKE

Gość gość góral
To koło Sieradza?

Gość Papi123
Mąż mi powiedział, że za tyle kupił. Ja tego nie kupiłam.