Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chłopak ehh

Polecane posty

Gość gość

Poprosilam chlopaka o opinie telefonu,bo chce kupic nowy. Wyslalam mu link i napisalam,aby go obejrzal i dal znac. A on odpisal aby "no fajny". Jak sobie kupuje jakis sprzet elektorniczny to obczaja wszystko dokladnie przez zakupem a mi tak sprawdzi,bo musi ;/ Nie zawsze moge na niego liczyc ;/ a wkoncu jest moim facetem. co o tym sadzicie?

Gość gość
przykre,że tak Cię olał :(

Gość gość
A co? Musi się na wszystkim znać? Tobie się odoba to kupuj. Rusz tyłek i poszukaj opinii w necie. Facet to nie Bóg że musi wszystko i o wszystkim wiedzieć. Też masz wymagania!

Gość niezznajomy
Jaki telefon chcesz kupić?

Gość MataKorkowa
Nie musisz się na wszystkim znać, słusznie go o to pytasz, to facet i lepiej się zna na technice, a przynajmniej powinien. Ja siedziałem z 3 godz. na necie zanim znalazłem odpowidni telefon dla mojej dziewczyny.

Gość gość
I tacy są,ja jak przymierzałam się do wymiany telefonu to mój mąż "jak już się zbliży koniec umowy to powiedz tylko to pomogę ci wybrać",powiedziałam czekałam prosiłam...jak zwykle pomocny okazał się mój brat...a mój mąż:hm widziałem lepsze modele,a ja mówię że ten jest super i nie daję jemu nawet go ruszyć :) bo bardzo go kusi nieograniczony dostęp do netu:)

Gość gość
Facetowi trzeba dokładnie wytłumaczyć, o co chodzi. Napisałaś, że chcesz, żeby go obejrzał, to obejrzał. :) Trzeba było mu napisać, że chcesz, żeby ocenił, czy to dobry telefon będzie, żeby sprawdził parametry. Możliwe, że cię nie olał, tylko nie zrozumiał. Wytłumacz mu to, powiedz o co ci chodziło i jak odebrałaś jego zachowanie.