Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwirkaaa

Siostra mojego mężczyzny

Polecane posty

Gość elwirkaaa

Siostrzyczki wszystkich mężczyzn na Ziemii, dlaczego nie lubicie swoich bratowych, może któraś odpowie mi na to pytanie? Mój kolejny mężczyzna, który ma okropną siostrę... Podam tylko parę błahych przykładów, które niestety psują mi nerwy... Ostatnio byłam z moim facetem w pracy (sklepie) u jego siostry. Udała, że mnie nie zna, nie widzi, rozmawiała tylko z nim, na mnie nawet nie spojrzała. A co ja jej takiego zrobiłam? Nic. Facet kupił mi kurteczkę na święta i mówi do mnie, że dziś jego siostrzyczka ją i przymierzała. Powiedziała, że jest fajna ale na nią za dużo, bo ona jest mniejsza od Ciebie kochanie. I co w związku? To moja wina, że ja mam 170cm i ważę 58kg, a ona ma 162cm i waży 48kg? Na dodatek non stop mó facet gada, że jego siostra jest taka super i w ogóle... Masakra.. czy Wy też macie takie problemy kobietki?

Gość awokado12399
Nie

Gość niezznajomy
następna głupia e-historyjka wyssana z palca przez gimbusiare

Gość elwirkaaa
24 lata to gimnazjum ? Proszę o normalne porady... Myślę, że dzieci w gimnazjum nie mają takowych problemów.

Gość gość
Sorry ,ale tu chyba bardziej w*****a twoj facet ,bo to on powtarza tobie co ona na Ciebie mowi .Niech ja ukruci i tyle

Gość elwirkaaa
Jassne, już to widze.. jak on tylko mówi jaka ona jest super.

Gość gość
Ja jestem ukochana jedyna najmlodsza najmniejsza siostrzyczka ale swoja bratowa uwielbiam. Za to nie znosze siostry meza...

Gość gość
swoją wkrótce bratową bardzo lubię choć sporo młodsza ode mnie to dogadujemy się i nie ma problemu nawet wspólne zakupy ona nabija się ze mnie że noszę rozmiar dziecięcy (ostatnio kupiłam sobie sztruksową sukienkę w smyku) ja z niej,że ma cyce jak dzwon Zygmunta i nic nie pasuje,i jest ok nie jesteśmy dla siebie ani fałszywe ani złośliwe. Natomiast obie siostry męża... nie trawię i nie akceptuję, z resztą mąż też,jedna zupełny margines i patologia druga intrygantka kłótliwa i kłamliwa.

Gość elwirkaaa
Siostrzyczka mojego faceta jest ode mnie o 5lat starsza... mysli ze jest piękniutka, malutka chudziutka i cudna... Ma się za niewiadomo kogo...

Gość gość
oj zazdrość jak nic z Ciebie bije :o jak nie przystopujesz to możesz mieć nie za fajnie w związku i ogólnie w rodzinie.

Gość gość
nie dziw się jej że ciebie nie lubi,może z czasem przyjdzie może bardzo kocha brata i czuje się zazdrosna że już nie tylko ją kocha i nie tylko z nią może pogadać o wszystkim,przynajmniej spróbuj ją zrozumieć. Nie bronię jej,ale wiesz jak to czasem jest.

Gość elwirkaaa
TheNawojka to taka metafora...

Gość gość
Mam. Moja udaje na mieście, że mnie nie widzi. Od początku kiedy się poznaliśmy i kiedy zaszłam w ciąże traktuje mnie tak jakby mnie nie było. Jak już na mieście nie uda się mnie ominąć to podchodzi dobra ciocia do naszdej córki i z nią zagada na chwilę a mnie jak powietrze nawet Cześć nic, Najgorsze jest to, że tak samo traktuje moją 2 letnią córkę,Moja Ala jej tak naprawdę nie zna. Ciocia nie szuka z nią kontaktru w ogóle. Nie składa życzeń na Dzień Dziecka o prezencier dla małej to nawet nie marzę.Na Mikołajki itd Do biednych nie nalezy. Tak na prawdę nie wiem za co. Od poczatku taka była i kropka.

Gość elwirkaaa
jakie to jest okropneee;/