Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hertz buelitin

czy można się z tego wyleczyć POSZUKUJĘ recepty

Polecane posty

Gość jest i recepta
ho! :P widzę, że się robi tu gorąco! , chill ! : )

Gość hertz buelitin
ja tylko chciałem jakichś wskazówek, bo na prawdę sam mam dość tych "schizowych" dialogów wewnętrznych na prawdę czuję się jakbym był chory najgorsze, że ja nie chciałem , żeby tak wyszło, chciałem z nia byc i i tak nie uniknąłem, ze to się rozpadło załamałem się i nie chciałem jej nagabywać a po tym liście po roku na prawdę pisaliśmy kilka razy i raz przytuliła się do mnie było bardzo sympatycznie i nie czuła się jakoś "uwikłana" po prostu nie wiedziałem na co mogę sobie pozwolić

Gość hertz buelitin
no i gość 23 12 namieszał i sobie poszedł

Gość gość
to nie jest miłośc chłopcze, dobrze ze chodzisz do psychologa ,na pocieszenie-masz 21 lat wiec nie jest tak źle,moze uda sie Ciebie wyleczyc z tej obsesji

Gość hertz buelitin
niestety-ja byłem 5 lat starszy od niej mam 28 lat najgorsze jest to, że ja już z nia bedąc nie rozumiałem pwenych swoich zachowań i chciałem to naprawić, ale nie wiedziałem co i jak . to trochę jak wtedy, gdy nie umie się jeździć samochodem i wsiada się do ferrari rozbicie nastąpi . wiedziałem, że nie umiem jeździć, ale tak bardzo chciałem potrafić . chyba muszę trafić na jakąś skuteczną terapię, tylko nie wiem jeszcze gdzie, kto zna problem tak dobrze...żeby pomóc BO JA CHCĘ UMIEĆ KOCHAĆ i nie być raniony w tym

Gość hertz buelitin
czasem wydaje mi się,że już nikogo nie zdążę sobie znaleźć bo ile jeszcze można być samemu poza tym 28 lat to już jest dość zaawansowany wiek matrymonialny

Gość hertz buelitin
gość 00:02 jesteś jeszcze?