Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cathalea999

Bezsennosc jak zapomniec o nim i inne nocne tematy

Polecane posty

Gość gość
jak raniące moze okazać sie wspomnienie faceta, który dotykał Cię, okazywał Ci dużo czułości i uwagi. Próbowałam wbijać sobie do głowy koniec nawiedzających mnie myśli o tych chwilach...nadaremnie.

Gość gość
czasem to wydaje mi sie, zę tak musiało być. Nie ma innej opcji, bo gdzies 'tam' zapisane jest, ze mieliscie się spotać.....cudownie było go poznać mniej cudownie płakać z bezsilnosci.

Gość cathalea999
typowe i widze ze nie tylko ja to orzezywam, choc wierzylam ze to milosc, dla niego zostawilam meza, opowiadal mi bajeczki.... a ha glupia wierzylam

Gość cathalea999
ja tez wierze w to ze nic nie dzieje sie bez przyczyny.... po cos byl mi on dany

Gość gość
który facet zostawia zonę i rodzine dla innej? to mały odsetek tylko, Na początku wydaje sie im, ze potrafia to zrobić ale później okazuje się, ze przyzwyczajenie wygrywa( czyli żona)

Gość cathalea999
on nie ma zony... chodzilo mu ze bedzie skonczony w rodzinie wiazac sie ze mna bo on jest bratem mojego bylego meza

Gość gość
przeoczyłam, sory....współczuję Ci, bo wiem co to jest gdy myśl o mężczyżnie zajmuje Ci całą dobę...piękne gdy jest dobrze a udręka gdy jedno nie jest pewne drugiego. Teraz to moze zbyt szybko by było ale gdyby troche czasu upłyneło..kto wie, moze zmieni zdanie. jednak jesli jest za rodziną i nie wynosi na piedestał swoich 'miłości' to nigdy sie na to chyba nie zdecyduje..w najlepszym wypadku bedzie się spotykał z Tobą 'cichaczem'.

Gość cathalea999
Wszystko wymaga czasu. kto wie.... powiedzial ze jesli cos mialoby byc to napewno robilby cos w tym kierunku zeby bylo bo takie rzeczy sie zdarzaja.... wiec chyba bylby w stanie ta rodzine nadszarpnac troche....dziekuje ci za rady.

Gość gość
w sumie nie powiedziałby tego gdyby myslał inaczej....wiec życze powodzenia :)

Gość cathalea999
Dziekuje :)

Gość gość
a to nie w Polsce jestes :) a gdzie? moze wlasnie w Polsce sie oderwiesz od tamtego, to dobrze. Ja mialam taki problem, ze tkwilam w miejscu gdzie wszystko mi go przypominalo, kazde miejsce, nie moglam nawet na spacer w okolo bloku isc bo myslalam o nim, w miescie pelno miejsc, gdzie bylismy albo mielismy pojsc... a Wy byliscie razem tylko zagranica czy wczesniej w Polsce tez? a miasto Warszawa,a Ty?

Gość gość
To bardzo skomplikowane nie bylismy w sumie w ogole razem ale jak pisalan wiele czasu spedzalismy razem i tak jak tobie wiele rzecY mi sie z nim kojarzy. W polsce bylismy ze soba ale to stare dzieje, w wieku 18 lat tam sie chwile spotykalismy, potem dlugo nic potem poznalam jego brata a .... reszte juz znasz. ja jestem w norwegii w bergen i pochodze pl polnocnej

Gość gość
i jak tam dzisiaj? ja tak na szybko z doskoku

Gość Cathalea999
Dzis hmm nie widzielismy sie... mam ochote sie na nim troszke odegrac ale nie wiem jeszczr jak. Jestem zla na niego, smutno mi i przykro o 13 20mam samolot a ty jak tam?:)

Gość gość
ah Norwegia:) wiem,ze nie ma co gdybac, ale gdybym byla tam to juz bym znalazla sposob na odegranie sie - faceci chyba sa tam przystojni?:) 13 to prawie juz, to milego lotu, dobrze,ze na miejsce smutku pojawila sie zlosc, to juz dobry kierunek, ja mialam zajecia zaraz jade na drugie, ogolnie czuje zmeczenie i kreci mi sie w glowie:p