Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAKUU

Zobojętnienie kobiety

Polecane posty

Gość MAKUU

Sprawa wygląda tak, jestem z tą kobietą 2 miesiące, znajomość zaczęła się dość intensywnie i chyba za szybko, po dwóch tygodniach już ze sobą sypialiśmy i zostawałem na noc albo ona u mnie spotykaliśmy się prawie codziennie... ona pokazywała cały czas jak to jej zależy na mnie, starała się ale do czasu. Od około tygodnia nastąpiła zupełna zmiana z jej strony, traktuje mnie jakby jej nie zależało, nie pisze już słodkich smsów, nie mówi nic miłego w moją stronę, seks hmm po 3 nie widzenia mnie nawet nie miała specjalnie ochoty na pocałunki, powiedziała że chce spać... zachowuje się jakby była inną osobą ja rozumiem że po roku czy dalej to normalne ale po 2 miesiącach? moja eks to szalała za mną po 2 miechach i nie wypuszczała by mnie z łóżka najchętniej, to chyba nic dobrego nie wróży? Kiedyś miałem taką sytuację prawie że identyczną i rozpadło się i skończyło jej zdradą stąd moje obawy.

Gość gość
RUTYNA - dlatego niektorzy czekaja do slubu............

Gość MAKUU
Po 2 miesiącach rutyna???... czuję się podle że się taka oziębła zrobiła :( nie wiem co mam sobie o tym myśleć

Gość gość
no niestety zdarza sie i wtedy nie wiadomo co z tym robic 👄 www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Gość MAKUU
Nie będę od razu rezygnował, dam jej jeszcze miesiąc jak tak dalej będzie to odejdę i tyle.

Gość gość
zalezy jej tylko na bolcowaniu, nie mozliwa jest rutyna po 2 miesiacach bo wy sie nawet jeszcze nie znacie, co mowic o rutynie :o

Gość gość
jestem w bardzo podobnej sytuacji i jako kobieta mogę C***owiedzieć, że chodzi prawdopodobnie o to, że ona myśli, że spotykacie się głownie dla seksu, że ta relacja nie ma większych perspektyw...Ona poszła na taką opcję (nie do końca jej to odpowiadało), bo podobałeś się jej, liczyła, że będzie wzmianka o jakiejś poważniejszej relacji, a widzi, że to tylko seks spotkania prawdopodobnie i ponieważ nie szuka tego na dłuższą metę odsuwa się od Ciebie