Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elajzaaaa

nie wie czego chce

Polecane posty

Gość elajzaaaa

znamy się już prawie 2 lata, olbrzymie zauroczenie, seks niesamowity Potem ja sie wycofalam, bo widzialam, ze jemu pasuje taki bez zobowiazan, bez deklaracji. Zaczal zabiegac, pisac, dzwonic, itd Ogolnie dba o mnie, moge na nim polegac, troszczy sie martwi, pomaga I u mnie ma to samo, zawsze moze na mnie liczyc. Ostatnio jego zachowania sie nasilily, duzo cieplych slow itd Ale jak zapytalam wprost jak widzi przyszlosc i czego chce to odpisal - nie wiem czego chce, przepraszam. I przestal sie odzywac. Ja tez milcze i mysle, ze najlepszym wyjsciem jest zakonczenie znajomosci. mam racje? czy tez podjac ostatnia probe ? ostatnia walke o ten zwiazek ? czy to w ogole ma sens ?

Gość gość
Nic nie rób , wygląda na to , że jesteś dobra do łózka ale nie do zycia , a wszystkie jego zabiegi są tylko w tym celu , to nie ma nic wspólnego z miłością. Daj sobie z nim spokój , szkoda życia

Gość elajzaaaa
no tego łóżka nie ma, on nie nalega na łóżko, nie mówi o tym. Ale może masz rację :( Zmusić do kochania nikogo nie można, więc nie będę nic robić. Tylko nie wiem jak się zachować jak znowu zacznie słodzić, pisać, dzwonić itd.

Gość gość
jesli stac Cie na utrzymywanie relacji towarzyskich , mozesz je utrzymywać , jesli liczysz , że jego uczucia sie zmienią , podobnie , ale pilnuj własnego serca bo nie wrózy to szczęśliwego zakończenia przed ołtarzem

Gość elajzaaaa
ja mam 28 on 32 Wiec dziecmi nie jestesmy. Wiem, ze szczesliwe zakonczenie w tym przypadku to chyba jakis cud :) obecnie nie mam ochoty na kontakt z nim, chce sie odciać na chwile, ochlonac, spojrzec na to wszystko z boku.

Gość elajzaaaa
troche gorzej, że czasem mamy stycznosc na stopie zaowodowej. Od czasu do czasu mamy kontakt też zawodowo. Myślę, ze się okropnie wpakowałam :/