Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pani puscila nam na polskim pianiste i zabronila jesc kanapke

Polecane posty

Gość gość

powiedziala cytuje " wy tu sie zajadacie kanapkami a oni tam nawet chleba nie mieli i umierali" dodam,ze w naszej klasie (3 gimnazjum) nie ma ani jednego spaslaka, nikt sie nie opycha, po prostu bylismy glodni, to juz wole zwykle lekcje niz ogladanie takich filmow!!

Gość rzucam oszczepem
maslane buleczki... dobre byly :classic_cool:

Gość gość
od jedzenia są przerwy, a filmy na polskim ogląda się od ładnych paru lat trzeba być obeznanym trochę i w tym więc zachowuj się i ucz żebyś potem nie narzekał

Gość gość
dyrektor szkoly jest kobieta,a poza tym pani siedziala z nami, gdyby wyszla to wszyscy by jedli

Gość gość
w mat-fizie jest inna polonistka i pwiedziala im "w piatek ogladamy pianiste, wezcie popkorn" podovno nawet rzucali popkornem w ekran gdy pojawial sie glowny bohater

Gość gość
w mat-fizie jest inna polonistka i pwiedziala im "w piatek ogladamy pianiste, wezcie popkorn" podovno nawet rzucali popkornem w ekran gdy pojawial sie glowny bohater

Gość gość
na przerwach nie ma czasu na jedzenie bo trzeba isc do wc albo spisac lekcje

Gość gość
wszystkim burczy w brzuchach nic nie slychac z filmu!

Gość gość
poza tym na przerwie,zeby kupic kanapke trzeba odstac kilka minut do sklepiku, w w lazience kolejki, same problemy z ta szkola

Gość gość
Podajcie pani jakis argument, ja jestem w 1C ( biol chem) i mowilismy nauczycielkom,o procesach fotosyntezach i metabolizmie i nam mowi,ze mozemy jesc kiedy chcemy, ale nie mozemy szelescic

Co jest z wami nie tak? :/ Mam 27 lat i jak byłam w gimnazjum nikt nie miałby odwagi wyciągnąć kanapki na lekcji. Szczyt bezczelności.

Gość gość
bo wy jestescie z komunizmu a teraz prawa czlowieka sie licza a dzieci musza jesc, zwlaszcza w okresie rozwoju i intensywnej nauki