Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odejść z pracy czy zostać

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu założyłam firmę - daje duże zyski ale wymaga czasu. To praca przed komputerem. Z drugiej strony pracuję jeszcze w swojej starej pracy - praca dość wymagająca, za niewielkie pieniądze ale lubię ją,mam kontakt z ludźmi. Zredukowałam godziny do 1/3 etatu. Jednak wiem, że jeśli całkiem bym odeszła zarabiałabym znacznie więcej :( Stracę jednak kontakt z ludźmi. Co byście wybrali?

Gość gość
to zależy, czy chcesz jeszcze więcej zarabiać, czy wystarczy Ci to co w tej chwili zarabiasz. Pieniądze to nie wszystko ale ich brak oznacza wegetację.

Gość gość
pochwal się czy Twoja firma się zajmuje, że chcesz zrezygnować

Gość gość
rop to rzeczywiście masz się czym chwalić ciemna maso

Gość gość
nire rozumiem jak mozesz sie wahac? jak mozna lubic kontakt z ludzmi w robocie i pragnąc tego przeciez to przymus-zazdroszcze wszystkim osobom ktore moga pracwac w domu bez kontaktu z ludzmi na co dzien

Gość gość
kontakty z ludzmi w robocie s a narzucon e-nic w tm dobrego

Gość gość
Zajmuję się technikami promocji ;) zarabiam ok 40 zł na godzinkę w domu. Tylko, że to trochę niepewny biznes, duża konkurencja. W tej stacjonarnej pracy jest to 9 zł za godzinę. Jest to kontakt z klientem, którzy czasami są mili, czasami denerwujący. Wszystkie kwoty na rękę, Ludzi z pracy mam fajnych - dobrze się z większością dogaduję.

Gość gość
ja z a ludzmi nie przepadam i chcialabym miec zawod, umiejetnosci ktore pozwoliliby mi pracowac w domu-taki pisarz, to ma fajnie malarz,grafik

Gość gość
ciezki wybor :( moj kolega mial podobnie jak ty, byl odpowiedzialny za wizerunek pewnej firmy, a na boku prowadzil wlasna dzialanosc reklamowa (tworzy banery, hasla reklamowe, loga itp.). ostatecznie zwolnil sie z pracy, ale wspolnie ze znajma (ona jest architektem) wynajal male biuro i przez to ma kontakt z ludzmi, bo pewnie tak jakk ty siedzialby w domu.

Gość czupuurek
Możesz rzucić etat jednocześnie uczęszczając na różne kursy czy spotkania biznesowe związane z działalnością gospodarczą, przy okazji masz szansę poznać ciekawych ludzi z poza branży.

Gość gość
Ja mam największy dylemat z tym, że te dwie prace jakie wykonuję są całkiem inne. Wiem, że jeśli zrobię sobie długą przerwę od tej stacjonarnej (z tego mam wykształcenie wyższe) to potem będzie mi bardzo ciężko znaleźć pracę ... Taka przerwa też nie jest czymś dobrym.

Gość gość
wiadomo z e jak ktos pracuje w domu na kompie - to i tak musi spotkac sie z klientem ale to jest pikus w porównaniu do tego ze trza siedziec iles godzin w zakladzie pracy i miec kontakt z ludzmi

Gość gość
ludzie są wredni więc nie rozumiem osób które ciesza sie z e w pracy maja kontakt z ludzmi

Gość outsideeeee
No są wredni ale jednak trochę sobie porozmawiam.. Studia skończyłam, ludzie porozjeżdżali się po Polsce. Ja wróciłam do mojego małego miasta gdzie nie ma praktycznie znajomych. Nie spotykam się z klientem - wszystko odbywa się przez internet. Nawet wystawianie fv ponieważ mam klientów ze stolicy.

Gość gość
a co to s a rozmowy z ludzmi w robocie? nudne , puste, powierzchowne-to super miec taka robote ze kontakt z ludzmi jets minimalny

Gość gość
kontakt z ludzmi w robocie to okropnosc