Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mańki

Oczyszczenie organizmu przed porodem

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Mam pytanie, jak było u Was z oczyszczaniem sie organizmu przed porodem? Wiem, że nie każdy ma takie objawy. Zastanawiam się tylko czy oznacza to ciągłe i częste latanie do łazienki czy jednorazowe konkretne wypróżnienie że tak to ujmę. Cała ciąże miałam zaparcia, za 5dni mam termin i dziś od rana boli mnie żołądek. Co prawda w toalecie byłam tylko raz i teraz jest spokój.. Ale nie wiem czy to mogą być już pierwsze objawy?

Gość gość
Nikt nie ma ochoty debatowqc o twoim g o w n i e! A fuuj co za tematy zero taktu naprawdę zapytaj lekarza a nie obrzydzasz ludziom śniadanie ....

Mysle,ze to roznie z tym jest,jak czytalam.. Ja tez zaparcia, w zeszlym tyg.kilka razy inaczej bylo ale poki co cisza :)

Gość gość
ja nie miałam żadnego oczyszczania, a też miałam zaparcia, może ze stresu boli Cię ten żołądek.

Gość gość
żadne tam oczyszczanie, po prostu jak łąpią skurcze to nie tylko macicę ale całych okolic a biegunka to efekt uboczny niektóre laski tak samo mają biegunkę podczas okresu bo wtedy też mają mocne skurcze

Gość gość
ja np na kilka dni przed porodem zaczelam sie strasznie pocic,bylo mi non stop jakos duszno.... a biegunki zadnej nie mialam, zaparc w ciazy tez nie mialam.