Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosśćććććć

Jakie mozecie polecic prezenty dla dziewieciolatkow

Polecane posty

Gość gosśćććććć

Nie chcę kupować gier komputerowych bo i tak juz dużo spędzają za czasu na kompie. A jestem studentką i kupno 3 prezentów dla nich (plus jeszcze dla innych osób) będzie dla mnie dość duzym wydatkiem, więc chciałabym aby prezenty dla nich kosztowały łącznie nie więcej niż 75 zł (po około 25zł na jednego siostrzeńca) co możecie zaproponować, co przychodzi wam do głowy?

Gość gość
Dla dziewięciolatka - fajny globus, atlas geograficzny, atlas anatomiczny, encyklopedia zwierząt - coś naukowego, ale w przystępnej dla dziecka formie. 9 lat to taki wiek, kiedy dzieciaki zaczynają interesować się czymś więcej niż gry komputerowe czy lalki Monster High ;) Wiem, bo sama mam 9letnią córkę i często gadam z jej rówieśnikami, widzę czym się interesują ;)

Gość gość
Lego ale nie wyrobisz sie w kwocie. To moze ksiazki lub po koszulce fajnej? Albo slodycze i np jakas czapka? Kurde 75 zl na trojke to ciezko bedzie... PS to trojaczki? :)

Gość gość
sa rozne i naprawde bardzo fajne takie rzeczy 👄 www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Gość gosśćććććć
nie, tak akurat się złożylo ze są w podobnym wieku, 8, 9 i 9 lat :) dziękuję za propozycje, jesli macie jeszcze jakies pomysy, mega chętnie je poznam :) ja myślalam jeszcze o czyms takim - allegro.pl/lamiglowki-druciane-5-szt-zestaw-niebieski-po-i3721919258.html ale to chyba nie jest trudne i jak odkryją jak sie to rozwiązuje to juz im sie szybko znudzi. Albo jakies zagadki - ale one są zwykle dla młodszych dzieci.... allegro.pl/4-szt-encyklopedia-zwierzeta-natura-cena-minus-65-i3790565994.html

Gość gość
Moj syn też ma tyle lat ale atlasy i zwierzęta kompletnie go nie obchodzą globus to chyba za 25 zł nie kupi no chyba że taki mały no ale każde dziecko jest inne i lubi różne rzeczy .Chociaż większość kolegów z klasy mojego syna tak samo atlasami się nie interesuje ,raczej gry teraz minecraft na topie ,lego technics ,albo lego creator ,ja tak samo nie wiem co mojemu kupić to kupiłam mu koszulki z logo tego całego minecrafta i jeszcze dokupię mu gre planszową . Może kup coś słodkiego i starczy .Albo po encyklopedii dla dzieci z ciekawostkami te cieńsze w tej kwocie mogą sie zmieścić

Gość coco bambino
to są sami chłopcy? - koszulka - deskorolka (widziałam za 25 zł) - czapka - piórnik - fajny breloczek - opaska sportowa - piłka do nogi/kosza (też w miarę tanio można kupić) - jeśli jest dziewczynka to np. torebka, zestaw do robienia kolczyków, jakaś teczka plastyczna) Myślę, że coś praktycznego jest najlepszym pomysłem, tym bardziej za taką kwotę. My też mamy w rodzinie 9 latka i kupimy mu koszulkę, bo dzieciak brzydko chodzi ubrany a zainteresowań żadnych nie ma.