Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_Wrocław

Charakter jest najważniejszy

Polecane posty

Gość Marta_Wrocław

Przyszłam podzielić się z wami pewną historią, ponieważ aktualnie mi się nudzi. Ludzie często twierdzą, że tylko jeśli jesteś przystojny/ piękna, ale chociażby masz kasę, to już jesteś w grupie ludzi, którzy mają duże szansę, by być z kimś w związku, poza grupą retsza osób (jak uważa społeczeństwo) tej szansy nie ma. Otóż z moich obserwacji wynika, że jest całkiem inaczej. To nie wygląd decyduje o tym, czy kogoś będziemy mieć, tylko charakter. Zauważyłam to na sobie. Jestem przeciętna z wygladu, szczupła, ale za chuda, mam mysie rzadkie włosy, małe usta, kartoflany nos, twarz bardzo przeciętną, bez makijażu wręcz nieatrakcyjną, ale jak się pomaluję (a maluję tylko oczy delikatnie) to wyglądam już lepiej. I o co chodzi... Zaczęłam pracować nad charakterem, w sensie, że być symaptyczniejszą, nie skupiać się na tym, że nie jesteś w grupie tych, co wygrali na loterii genetycznej i co? Otóż zwiększyło się moje powodzenie. Ostatnio mój kumpel (który cały czas mnie podrywa) stwierdził, że jestem piękna. Rozumiecie? Piękna? No chyba oślepł. Stwierdził też, że mój eks był totalnym idiotą, że zostawił tak śliczną dziewczynę. Inny non stop do mnie pisze od czasu spotkania i twierdzi, że połączenie mojej zjawiskowej urody z tak fajnym charakterem podchodzi pod ideał kobiety. Mówię wam, jaki zonk. Wygląd nie ma znaczenia. To charakter się liczy i jakby na to nie spojrzeć, "upiększa wygląd" ;) Pracujcie nad sobą! Motywacja dla wszystkich.

Gość Marta_Wrocław
A i muszę wspomnieć, że ten pierwszy chłopak był urody normalnej, jak większość facetów, ale na pewno niebrzydki, a ten drugi, bardzo, bardzo przystojny. Poza tym mój eks (którego nie lubię) był bardzo atrakcyjny i dużo dziewczyn go podrywało. Tak podrywało, że rzucił mnie dla innej, ale to już insza inszość ;) Chodzi o to, że wy na kafe twierdzicie, ze tylko wygląd się liczy, a charakter to tylko jakiś dodatek. To nieprawda.

Gość czupuurek
Dobór odpowiedniego partnera jest sztuką i wymaga cierpliwośc*****szukiwań i jasno sprecyzowanych wymagań, moja pani :)

Gość Marta_Wrocław
"jasno sprecyzowane wymagania" są takie, że facetom podobają się piękne kobiety, a mężczyznom przystojni faceci ;)