Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Francoise

2 kreseczki

Polecane posty

Gość Francoise

jestem tu znowu i znowu szczęsliwa,mam nadzieję,że tym razem wszystko będzie dobrze;) zrobiłam test ;) jest pozytywny! mam mój wymarzony prezent na Gwiazdkę;)przynajmniej te święta będą radosne ...mój synek kończyłby roczek w Boże Narodzenie;(((ale nei ma go ze mną... pozdrawiam wszystkie czekające na testowanie;) tak zwyczjanie chciałam się podzielić moją radością

Gartuluję! ale w Święta sobie chyba nie pojesz łakoci :P choć życzę Ci jak najmniej dolegliwości ciążowych :) Myśl pozytywnie ja też żyję tylko pozytywną myślą byle do porodu, potem już będę miała z górki :P pieluchy, kaszki, kupki hehe cud miód :)

dzięlkuję;)) tych łakoci mi troszkę szkoda;) bo do Polski do mamy jadę na święta i taką miałam nadzieję podjeść polskich smakołyków ale co tam;)

Gość gość
hej ja tez dzisiaj zrobilam test i wyszly mi dwie kreski jedna troche jasniejsza ale mam nadzieje

Gość gość
Jak to nie ma Twojego synka? Ależ jest! Jest w Twoim brzuchu :) Rok temu to nie był jego czas, musiał zaczekać chwilkę dłużej, ale teraz znowu jest z Wami :) Wesołych Świąt, a na Nowy Rok życzę Ci szczęśliwego rozwiązania :) Fajny, pozytywny topik, wszystkiego dobrego :) - mama 3miesięcznej Mai :)

dziękuję...dziękuję za wszystkie miłe słowa..az się wzruszyłam .. boję się cieszyć nawet.. Wszystkiego dobrego Wesołych Świat dla Ciebie również

Gość Pati02067
hej dziewczyny..:)) mnie w sobotę też wyszedł pozytywny test. pierwszą ciążę miałam pozamaciczną. teraz trochę się obawiam czy oby na pewno tym razem znajduje się tam gdzie powinna. jutro mam wizytę u lekarza. Jestem jednocześnie ciekawa i poddenerwowana. Wcześniej przy pozamacicznej nie miałam zawrotów głowy ani mdłości. Do tego czasem boli mnie brzuch jak na @. Trzymajcie kciuki ..:))) i gratulacje dla tych, którym test wyszedł pozytywnie..:))

Gość MammaMai
Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za Was i Wasze maleństwa ;) Ja dokładnie rok temu w Wigilię robiłam test, pełna nadziei i wiary, że się udało.. Negatywny. Mimo to @ nie przyszedł, dzień po Sylwestrze powtórzyłam test i wyszły dwie grube krechy :) Będzie dobrze, nie ma innej możliwości, musi być dobrze! :) Z całego serca Wam tego życzę :)

Gość gość
hej dziewczyny!! gratuluję ! dla mnie to będą pierwsze święta z maleństwem w brzuchu, z tym, że u mnie dziś zaczął się 6 miesiąc więc już tam w środku nieźle rozrabia :)