Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się pogodzić z myślą że nie można być z kimś kogo się kocha

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem: nie mogę być i nigdy nie będę z facetem, w którym sie zakochałam. Poznaliśmy sie przez internet, kilka razy udało się spotkać chociaż dzieli nas duża odległośc (ok.300 km pomiedzy nami), całowaliśmy się, przytulalliśmy, on mówił, że chce być ze mną, mącił mi w głowie. Zakochałam się, myslałam, ze bedziemy razem, a on ostatnio ni stąd ni zowąd zaczął ograniczać kontakt, po czym postawiony pod murem, oznajmił, ze niedawno poznał dziewczynę u siebie w mieście i mozemy być już tylko przyjaciółmi. :( Rozumiem, ze nigdy z nim nie będę, ale nie potrafię sie jeszcze pogodzić z tą myślą, poradzcie, jak zapomniec o kimś, kogo się kocha i nie można być z tą osobą?

Jeśli jesteś w odpowiednim wieku, to wyjdź gdzieś-zabaw się, na jakiejś imprezie czy coś ;)

Gość gość
W jakim wieku jesteś> jak jeszcze młoda to wychodź na imprezy , spotykaj się z chłopakami , samo przejdzie

Gość gość
kilka spotkań i już kochasz? , ile Ty masz lat?

Gość gość
Mam 21 lat. Od tygodnia (czyli od keidy mi powiedział, że nic z tego nie bedzie) chodzę zdołowana i na wyjscie na impreze jeszcze raczej nie mam ochoty. :( Najgorsze, że ciągle pojawiają mi się takie myśli, ze to była jakaś moja "miłość życia" i już nigdy się w żadnym nie zakocham.

Gość kkasiaa
wiesz, u mnie jest tak samo, tylko to juz trwa ponad pol roku, to znaczy nie mamy juz kontaktu tak dlugo, ale ja nie zpomnialam o nim przez te miesiace i wciaz sie lecze z tej milosci :( nic nie uda sie zrobic na sile, tak mi sie wydaje, ze jedyne czego potrzebujemy, to czas..

Gość gość
kkasia - czyli ten twój facet też zostawił cię z powodu innej poznanej? Wiem jak to boli :( Ale nie pociesza mnie to, ze tyle czasu już się z tym wszystkim męczysz i ciagle nie przechodzi. Ja sie boję, ze u mnie to nigdy nie przejdzie. :(

Gość kkasiaa
Nie, nie zostawil mnie dla innej. Zostawil, bo ja go zranilam :( Kazdy potrzebuje czegos innego, jednym wystarczy pare tygodni, inni nie moga sie pozbierac przez pare miesiecy :(

Gość gość
mam dokładnie ten sam problem podaj mi namiary swoje maila albo gg to pogadamy ...:(

Gość gość
kilka razy sie widzieliscie i juz kochasz?