Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirrrrabellka

schudłam 20kg zdjecia

Polecane posty

Gość mirrrrabellka

mam 23 lata i przez okres ostatnich 2 lat schudlam 20kg, Przy wzroscie 162cm waze 56 kg. czy uwazacie ze jest ok?? głownie chodzi mi o moj tylek, bo cale zycie mam kompleks wielkiego dupska... myslalam ze gdy schudne 20kg to sie zmieni, ale czuje jakby bylo jeszcze gorzej bo doszla jeszcze wiotka skora (mimo ze cwiczylam, moze nie regularnie ale nie sadzilam ze bedzie az tak zle). chcialabym dojsc do wagi 50 kg. moze jakies wskazowki na jedrniejsze ciałko?? :( voila.pl/uploads/zybefnm7h3/files/222.png voila.pl/uploads/dtz7qkfrpz/files/jaa.png

Gość gość
te 4-5 kg powinnas jeszcze zrzucić, i ćwicz dalej po prostu, na to potrzeba czasu :p

Gość gość
troche lipa

Gość gość
ale tragedii nie ma

Gość gość
fajnie, super dupka nic nie wisi

Gość gość
Przyznam szczerze, ze tylek to prawie sie nie zmienil, i dobrze, bo na obu fotkach wygląda bardzo fajnie. Ale tak szczerze to nie chce mi sie wierzyc ze na tej piwerwszej fotce mialas 76kg przy 162cm.

Gość mirrrrabellka
nie, nie, te dwie fotki sa z moja aktualna waga :P nie dodałam zdjecia przed bo takiego w bieliznie nawet nie posiadam ;/

Gość gość
A posiadasz zdjęcia bez bielizny? :)

Gość mirrrrabellka
nie, nie posiadam, innych w bieliznie tez nie, te zostaly stworzone tylko i wylacznie na potrzeby kafeterii :P

Gość gość
To może zrób kilka i podeślij na maila? :classic_cool: Co ty na to? :classic_cool:

Gość gość
moim zdaniem ładnie wyglądasz, nic Ci nie wisi itp. Ja ćwiczę na ujędrnienie z Mel B, znajdziesz na youtubie :)

Gość katye999
myśle ze podziekuje, mimo tego ze dodaje zdjecia w bieliznie na forum to wysylanie nagich zdjec nie jest w moim stylu :)