Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KLASY SPOŁECZNE NA KAFE

Polecane posty

Gość gość

moja klasyfikacja pospolita bieda 60% średniozamozni 25% bogaci 15% i takie samo odniesienie % ma poziom postow 60% patologia, ktora zazdrosci wszystkim i wszyskiego 25% w miarę logiczne wpisy, ale wkrada sie obrazanie innych 15% mamy z klasą

Gość pogadajjoli
moim zadniem po tematach i postach 80% to pospolita bieda(jak to nazwałas) 10% przecietni 10% zamozni a poziom postwo nie zawsze idzie w parze ze statusem materialnym:D czasami to zalezy od humoru:D

Gość gość
mamy z klasa-tylko bogate??? hahaha no tu juz przesadzilas .Sa i takie bogate mamuski co im sloma z butow wystaje.

Gość gość
tak, bo maja dobrze w zyciu i nikomu niczego nie zazdroszcza wiec raczej nie obrazaja innych, bo po co?

a czym jest pospolita bieda według was? bo dla mnie pospolita bieda to nie ma nawet na internet, więc jedno wyklucza drugie :)

Gość gosciowa z miasta
ja jestem zamozna i nigdy nie obrazilam nikogo, ani nie napsialam niczego przykrego kiedys nie mialam tak dobrze jak mam teraz wiec wierze,ze innym tez los sie poprawi kiedys pozdrawiam

Gość gość
tylko polowa tu z komorki pisze i swoje błędy tym tlumaczy:D dla mnie pospolita bieda, to te co wiecznie narzekaja na brak kasy,ze wszystko dla nich za drogie, ubieraja sie w lumpie i kupuja wszystko co najtansze i najgorszej jakosci

Gość gość
a ja jestem raczej średniozamożna (chyba bo wydaje mi się że każdy inaczj wyznacza te granice) ale tez nigdy nikogo nie obraziłam.. nawet nie skrytykowałam zbyt mocno... chociaz pisze, co myśle - tylko slowa ostrożnie dobieram.

Gość gość
to obraz Polski a nie tylko kafe:) wiekszosc, ktore dobrze zyja mieszkaja zagranica, przynjamniej z wpisow tak wynika

Gość gość
bez przesady ja czasami mam głupi humor i sie z was nabijam:D i nie jestem pospolita biedą:D

Gość gość
klasy tutaj nie wiem pamiętam jak jeszcze parę miesięcy temu załamana szukałam jakiegoś wsparcia a propos ciąży a zamiast dostałam wykład o ortografii parę tępych dźid szczerze nie słyszałam takiego określenia nigdy wcześniej i suk bo jak można mieć więcej niż jedno dziecko więc nie wiem ale niestety większość pań to ..........brak słów a te co plują jadem BACHOR BĘKART to już całkiem rynsztok no ale cóż wolność każdy pisze co chcę a ja na szczęście mogę mieć to w do.....pię :)

Gość gość
Ja jestem sredniozamozna a pewnie niektorzy by uznali ze zamozna a i tak ciagle narzekam ze wszystko drogie i ze kasa idzie mi jak woda:-) lubie sobie ponazekac po prostu

Gość gość
ja tam nie lubie narzekac, zyje sobie dobrze, na ceny zwykle nie patrze, no moze na ubrania powyzej 500zł i to z tych lzejszych, typu spodnie czy zakiet, torebka

Gość gosccc
ja tez nie lubie narzekac, chociaz nie wszystko jest super:) moglabym wiecej zarabiac choc malo nie mam moglabym zmienic auto, ale złe nie jest moglabym miec 3 dziecko, ale jestem za wygodnicka moglabym miec wieksze mieszkanie,ale 120m to nie malo

Gość htyhtyhth
Uniwersalna klasyfikacja, niezależna od statusu społecznego, dochodów i podobnych czynników, bo podział nastąpił wg wykorzystania tego, co dla wszystkich dostępne, czyli edukacji na poziomie podstawowym: klasa 0 - osobniki nie wypowiadające się poprawnie pod względem językowym (np. autor tematu, nie ogarniający zagadnienia znaków przestankowych czy występowania i kolejności liter w wyrazach), klasa 1 - pojedyncze osoby piszące bez błędów. W wypowiedzi tej grupy zerowej nie warto angażować uwagi, ponieważ sposób pisania świadczy o istotnych niedostatkach w rozumowaniu.

Gość gość
no to ja jestem chyba pospolita bieda i, jak sądzę po klasyfikacji, patologia ;), bo wiecznie mi kasy brakuje i uważam, że wszystko jest drogie, Niech i tak będzie.

Gość gość
Ja bym dodala jeszcze niepospolicie biednych I nowobogackich. Ta druga grupa jest chyba najgorszym przypadkiem zarowno tu jak I w zyciu normalnym. Do niczego w zyciu sami nie doszli a ponizaja kazdego kto choc 50 zl mniej zarabia. Byla tu ostatnio taka co w biurze dowiedzialam I ja zarty sprzataczek zniesmaczyly I utwierdzily, ze sprzataczki to glupie baby :)

Gość gosccc
haha, no kojarze ten temat, ale prawda jest,ze sprzataczki, to ZWYKLE nie zasze osoby z bardzo niskim wyszktałceniem i nie obyte, nie ma co sie oszukiwac, to sa proste baby wiec i słownictwo adekwatne do wykształecnia

Gość gość
co za kretyński temat... co ma dochód na głowę do klasy wypowiedzi? ja podobno bluzgam na prawo i lewo i tu teoria Twoja się załamuje.ponadto nie jestem ani zazdrosna, ani zawistna. chce mi się to napisze do jakiejś infantylnej, obrażającej inne kobiety mamusi co mi palce na klawiaturę wleją, a później mam ochotę sama być słodziutką kobietką, która wychowuje najsłodsze dziecko świata.

Gość gość
ja tez mysle,ze dochod ma znaczenie im ktos zamozeniejszy i lepiej mu sie zyje tym mniej wredny

Gość gość
no jeżeli o to chodzi to tak, ale dochód nic nie ma do bluzgania. ja po prostu lubię kląć :D

Gość gość
to masz taki kurrrrewski charakter:D

Gość gość
no po prostu lubie przeklinać i się z tym nie kryję. i to że jestem na co dzien "szczupłą, niedużą czarnulką" nie przeszkadza mi w rzuceniu siarczystą k***ą :)

Gość gość
śLEDZiu chociaż w wirtualnym świecie jesteś gwiazdą. Język z rynsztoku. Z czego ty się cieszysz?

Gość gość
wal sie na ryj j*********a szmato

Gość gość
dodam, ze najczesciej nie mysle zle o adresacie czy adresatce mojej klątwy. w danym momencie mi podniósł/podniosła ciśnienie i... już :) nie znosze zarowno w domu jak i w kontaktach miedzyludzkich takich cichych zlozyczen, msciwosci, wypominania... to nie dla mnie. jest wybuch, są k***y i ch**e i spokoj, nie ma niedopowiedzianych spraw, zalu, planowania zemsty. fuj! brzydzi mnie to.

Gość gość
w życiu na zewnątrz też nie jestem nielubianym byle kim, na mój widok ludzie się życzliwie usmiechają i witają, bez złośliwości i przekory :) a Ty szary ponuraczku dalej dopiekaj innym podobnym sobie szaraczkom.

Gość gość
Najlepsze są te co maja ledwo 20+lat, zafasolkowały, bo się dłuuugo starały, będą miały dzidziunię, wszystko już mają, wszędzie już były, nawet na jarmarku w pobliskiej mieścinie, szkoła jest im nie potrzebna, bo wszystko wiedzą, więc szkoda na nią czasu, karmią się miłością i będą do końca swych dni w jedną kołdrę pierdzieć z ukochanymi.

Gość ex_debill_znowu_po
to jest w zasadzie bardzo dobry plan na życie:) po co komu wiedza? tylko się człowiek denerwuje:) a spędzenie z jedną osobą życia do smierci tez piękny pomysł:)