Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KLASY SPOŁECZNE NA KAFE

Polecane posty

Gość gość
Led skoro juz piszesz na temacie o "klasach" to moze powiesz nam jakie masz odchody? ty czy wy- jak wolisz :) bo o tym tu glownie gadka a nie wiem gdzie cie przykleic. i z jakiego rejonu Polski jestes?

Gość gość
Led a zamieszkujesz chyba Polske A, mam racje?

Gość gość
ja mam ładne odchody, zwarte, barwy brunatnej, raz dziennie, pachną jak hypnotic poison diora :)

Gość gość
Led skorzystasz z dobrej woli wujcia Donia i wykorzystasz urlop rodzicielski?

Gość gość
Bree gdzie byłaś jak cię nie było? Lubiłam cię czytać :P

Gość gość
sercem, mózgiem, duszą i korzeniami jestem cała Polską według was B, choc nie porownałabym rozwoju podkarpacia do lubelszczyzny czy podlasia. od niedawna przebywam w polsce A. jest ok, tylko ludzie troche zawistni :)

Gość gość
Bardziej zachód?

a jestem jestem, tylko juz mi tu tak czasem cisnienie podnoszono ze jakos przestalam sie wypowiadac, bo tabletek na uspokojenie i wiekszosci moich innych uzywek sie szczerze wyrzeklam a na trzezwo czasem az bordowa siedzialam na ryju jak czytalam niektore geniuszki

Gość gość
płasko tu, oj płaskooo :)

Gość gość
laska pewnie siedzi na utrzymaniu kolesia z ktorym ma dziecko i cwaniakuje, albo moze ma na miesiac 3000 i mysli ze swiat zwojowala

Gość gość
no jak A to chyba logiczne ze zachod ale tez jest roznica czy pomorze czy wlkp.

Gość gość
taaaaaaa chlop z waszej polski a dzieciaka buchnal to pojechala siedziec u niego na krzywy ryj hje hje ot ci cala LedZeppelin

Gość gość
moja klasyfikacja pospolita bieda 60% średniozamozni 25% bogaci 15% i takie samo odniesienie % ma poziom postow 60% patologia, ktora zazdrosci wszystkim i wszyskiego 25% w miarę logiczne wpisy, ale wkrada sie obrazanie innych 15% mamy z klasą xxxxx Nie, większość to małolaty piszące głupoty, osoby prowadzące to forum (kaska z reklam idzie), czasem jakieś matki które się nudzą.

Gość gość
laska - dzisiaj za to okreslenie zostalam nazwana rynsztokiem, bo komus sie oralnie kojarzy :) mój 'chłop' jest z tej pięknej części kraju z której jestem ja, a nawet jeszcze bardziej na południe. pojedź, bo warto :)

Gość gość
Jak tam tak pięknie to czemu wyjechalas?

Gość gość
i pewnie jest chodzacym Adonisem ktory cie kocha ubostwia i wogole a ty sie moczysz na jego widok i dziekujesz co wieczor bozi ze cie chcial bo nie moglas lepiej trafic? na taka mi wygladasz :)

Gość gość
chcialam pokazac dziecku, ze ludzie chodza na dwór, a na choince wieszaja bombki, a banki sa mydlane :)

Gość gość
Led pochodzisz z regionu gdzie kobiety są przy ziemi i mają grube, krótkie łydki i uda :) jak odnajdujesz się wśród szczupłych i wysokich kobiet z północnej Polski?

Gość kres wytrzymałości
Bree Van De Kamp czytalam cie duzo w tamtym roku a Może i dalej nawet.. i z tego ci widzę to chyba ogarnęłaś sie jakos życiwo mam racje>? tzn. chyba na lepsze się odmienilo u ciebie?/

Gość gość
moj nick ci tak wyglada? wpisz best deepthroat i wlacz xvideos- zobaczysz czemu ze mna jest

Led dodaj jeszcze, że do dziec**przychodzi św. Mikołaj a nie jakiś tam Gwiazdor czy Aniołek :D

Gość gość
moze nie mam 185cm ale proporcje mam ok :)

Gość gość
wode dzieciom z mozgu robia jakimis gwiazdorami i aniolkami :D

Gość gość
a dlaczego niby po nicku? smarujesz tutaj caly bozy dzien wiec chcac-niechcac jakis tam obraz ciebie sie tworzy no nie?

Gość gość
Na południu kobiety są niskie i kurpulentne na dole. W wlkp jest gwiazdor w większości hehe a nie wasz dziadek mróz.

Gość gość
One wiedzą tylko która u nich w wiosce w ciąży.

Gość gość
nie jestem kurpulentna na dole ani dupiasta. jeden gośc tu jest ironiczo c*****y, drugi ciepło-lekko złośliwy :) ale obydwie osoby piszą pod 'gość', niestety.