Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KLASY SPOŁECZNE NA KAFE

Polecane posty

Gość gość
tak, nie stresuje ich sytuacja w kraju, nie martwią się o to co będą jeść, nie martwią się tym, że konkurencja na rynku wzrasta... w wieku 26 lat mają odchowane, duże dziecko i czasu a czasu na liczenie obłoczków na niebie :)

Gość gość
Led ile masz lat moge zapytac? tak z ciekawosci tylko ;)

Gość gość
pisałam już 739546 razy, jestem z 87 roku :) czemu pytasz?

Gość gość
16.12.13 [zgłoś do usunięcia] LedZeppelin w życiu na zewnątrz też nie jestem nielubianym byle kim, na mój widok ludzie się życzliwie usmiechają i witają, bez złośliwości i przekory usmiech.gif a Ty szary ponuraczku dalej dopiekaj innym podobnym sobie szaraczkom. ----- skad ten wniosek, bo tak uwazasz ty sama? jak dla mnie smieszne troche. ja sie tez usmiecham na widok wielu osob a ich szczerze nie cierpie. naiwna jestes okropnie, widac ze masz swoj swiat i ci sie duuuuuuuzo wydaje

Gość gość
kochana nie siedze tu na tyle czesto zeby znac wiek kazdego niebieskiego nicku, raczej zagladam tylko ale ciebie ostatnio widze wszedzie i dlatego pytam :) tak z ciekawosc***oprostu babskiej.wnioskuje ze masz 26lat i male dziecko (nie juz "odchowane")?

Gość gość
maciupeńkie :)a ta c**olinda nad Tobą - jesteś po prostu fałszywą p***ą :) ja jak kogoś nie lubię to po prostu go nie lubię. no i nie otaczam się zakłamanymi palantami.

Gość gość
szesc lat postudiowałam, swoje wybrykałam, teraz sobie urodziłam E. i jest mi dobrze, bo pracowałam i będę pracować w zawodzie swoim, mam fajnego faceta, rodzinę z którą blisko żyję, lubię świat i ludzi. a Ty mistrzu złośliwości od siedmiu boleści jakie masz życie?

dobra "zaczernie sie" bo juz jestem ostatnio tak leniwa ze nawet mi sie zalogowac nie chce. to ja ta pytajaca wlasnie. zalezy co oznacza dla ciebie "maciupenkie", takie kilkudniowe, tygodniowe? moje tez małe w sumie jeszcze. byl kiedys dawno taki temat w ktorym laska opisywala swoje przemyslenia na temat grup spolecznych tu piszacych, no myslalam ze jeb ne poprsotu, genialne to bylo i prawdziwe baaaaaaardzo ale nie moge kurde znalezc tego tematu. tam nie bylo podzialu wdg zamoznosci ale idealnie opisane to co istniejace tu niepisane grupki maja za uszami.

Gość gość
cztery i pół miesiąca, całe 7 i pół kg niebieskookiego chłopca :)jak znajdziesz to podrzuć, chętnie przeglądnę :)

Gość tannoy
ludzie są małostkowi, elity niewiele się różnią od plebsu wystarczy tych bogatych podpuścić a bluzgają aż miło, jedna telewizyjna-internetowa sieka w ludzkich mózgach więc klas nie ma, podział bez sensu. wszyscy są homo lewakus

Gość gość
o K***in Mikke przyszedł, prawus naczelny, nieszczęście Ty moje!

Gość gość K
Pewnie usunięto temat, często tak robią przy ciekawych wątkach a jakiś pajaców typu''...22lata'' itp. zostawiają.

Gość gość
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5650094 albo wpiszcie w szukacza "typy kafeterianek", z******te to jest, tez czytalam

Led a Ciebie o ten wiek w sumie zapytalam tez dlatego ze napisalas ze bluzgasz i to sie nie zgadza z tym co pisze autorka, a ja tez bluzgam troche az moze za bardzo a biedy nie klepie wiec twoja teoria sie potwierdza :P

Gość gość
10. normalne, zadwolone z życia mamylubią to co robią, zadowolone są z macierzyństwa, nie narzekają, nie marudzą, życie nie jest dla nich udręką. razi je głupota innych. nie powtarzają nudnych, utartych schematów. mogą słodzić i kadzić, pisać o nóżkach, stópkach, miłości i spełnieniu, ale nie pogardzą również dobrą rozrubą z porządną k***ą w treści. swojo czują się i w 14 cm szpilkach i w gumowcach w stajni. wolne, wyzwolone, w szcześliwym związku, nie zdradzaja i wiedza, ze nie sa zdradzane. nie udaja wigilijnych hiszpanek - serwuja karpia po zydowsku i pierogi zamiast krewetek zawinietych w prosciutto z mascarpone. w ciazy nie cierpiały srogich katuszy i nie umierały po porodzie (cięcie czy naturalny, nieważne). karmią czym chcą, obojętnie czy to mleko modyfikowane czy z piersi - jest spoko. chetnie sluza rada gdy wiedza, jak mozna pomoc. a takiej nie bylo :)

Gość gość
Lew powiadasz ten nasz Ędward....l

Gość gość
no lew lew... a co to za gosc mnie tak bacznie analizuje? :)

Gość gość
Ledówo jesteś jeszcze niedojrzałą, wulgarną, pseudo luzacką gówniarą.

laska pisala naprawde swietnie dopoki sie nie zlecialy RORy i inne ch*jstwo i po ptakach. a tyle jeszcze mogla napisac... bo tu takich grup to jeszcze duuuuzo. ladnie to napisalas Led, cos tam nawet z tego i do mnie by pasowalo tyle ze ja bym sie nie okreslila jako "normalna" hehe.

Gość gość
haha a skad niby mozna wiedziec ze nie jest sie zdradzanym? bo ukochany ci tak powiedzial? i trzeba mu wierzyc? pfffffff

Gość gość
Led widać, że o życiu też jeszcze nie wiesz dużo. Ale kreuj się dalej. Jak tylko lubisz.

Gość gość
pseudo luzacka mnie zastanawia, reszta jest OK :) pewnie gdy się zalogujesz jesteś nieobcą mi, super miłą śmieżynką, gościu.ale ta ROR pisała ogromne ilości!

Gość gość
czemu pseudo luzacka? mowisz ze udaje ze jest luzna? tez tak mysle :P a najlepsze jak to ona jest pewna ze kochas jej nie zdradzi bo jest taka super. co za puste baby tu siedxa..

Gość gość
Led jestes takim dyrygentem na kafe. Wyznaczasz pola do dyskusji, nie zawsze jest z kim;-)

Gość gość
kreuje i nire potrzebowalam twojej zgody :) nie dalabym rady byc z kims komu nie ufam, a bo i po co z takim kims zyc? mysle ze spelniony, szczesliwy facet na starcie nie zdradza, na to ma jeszcze czas. udaje luz? ja tu sie spinam, zeby byc powazną mamą. po prostu wam przykro, gdy czytacie, ze ktos jest zadowolony ze wszystkiego, to takie nierealne w naszym cebulakowym spoleczenstwie.

Gość gość
widze, ze nawet sie wstrzelic w te jej iksy nie dalo :)