Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KLASY SPOŁECZNE NA KAFE

Polecane posty

Gość gość
Dns jest z nowego Sącza albo z okolic. Sprawdzone po ip.

Gość gość
led... juz widze jaki masz syf w domu ,obiadu nie ma ty siedzisz na kafe od rana do rana :) Kobieto zadbaj o siebie, umaluj sie wyjdz do ludzi czy na spacer z dzieckiem.Jakie smutne zycie masz w realu ,ze siedzisz tu caly czas i taki bzdury piszesz.

Gość gość
Rozgryzlas mnie i masz moj profil psychiczny. Wow idę spać bo mi słabo jak was czytam.

Gość gość
Na wschodzie śmiesznie gadają. W większości opuszczają swoje wioski i okupują zachód, niekoniecznie polski.

Gość gość
Ja jak byłam w Krakowie, to widziałam chodniki poscierane. Podwozia rysują.

ja nie jestem ze wschodu, w Nowym Sączu nigdy nie byłam, to bardzo daleko ode mnie Kurde, jak wy sprawdzacie po tym IP? lepiej się postarać mi tu proszę :) Bree.. nie mam kompleksu, tak sobie zażartowałam cienko :) akurat pochodzę z regionu, który dobrze się kojarzy

Gość gość
na wsch smiesznie gadaja? ahha to posluchaj sobie rodowitego poznaniaka albo kaliszaka- to jest dopiero ubaw

Gość gość
Mi się dobrze kojarzy Warmia i Mazury. Nie wiem czemu, ale z krową na pastwisku.

Gość gość
Poznaniacy to inny świat. Oni się nie liczą. A na wschodzie WSZYSCY zaciagaja. Proszę nie zaprzeczać bo nie raz na wakacjach byłam. Zdarzało mi się, że ekspedientka w sklepie tak zaciagala, że nie mogłam jej zrozumieć

Gość gość
Poobrazaly się czy cuś

Gość gość
syf to ty masz w glowie, gosciu niemily, dziecko przespacerowane, 3h, zupa grzybowa z moich prawd****ow na obiad.chetnie sie telefonicznie z kims skontaktuje i udowodnie ze rodowity podkarpaciak nie zaciaga :)

Gość gość
Led nawet nie wiesz, że zaciagasz. Uwierz. Pracowała ze mną mloda dziewczyna z okolic Lublina i twierdziła, że nie słychać u niej akcentu :D Z resztą czemu tak wstydzicie się swoich korzeni?

Gość gość
lublyniaka ci wywącham po 'dzień dobry' tak zaciągają :)

Gość gość
Led a ty jestes taka matka polka co gotuje tradycyjne potrawy itp? lepie pierogi i gotuje bigos? bo ja myslalam ze ty taka nowoczesna matka luzaczka a tu mi wychodzi ze chyba bardziej kafeteryjna super-matko-zona? (to nie ironia tylko pytanie :) pozdrawiam

Gość gość
kto się wstydzi?! ja jestem szóstym pokoleniem udokumentowanym z mojego miasta, jestem najdumniejszą ...nką wśród dumnych :))

mój szanowny współmałżonek pochodzi z wielkopolski :D zaciągał jak cholera :D po paru ładnych latach spędzonych w moim regionie gada już normalnie :D

Gość gość
Normalnie czyli po twojemu. Co nie znaczy, że normalnie.

Gość gość
gotuje to i to, nie sztuka krewetki zrobic z pomidorami, albo inne fiku miku. ale zrobić dobre, nierozpadające się gołąbki to sztuka :) ostatnio porwałam się na to i... wyszły :) takie jak mamine.

Gość gość
Idę spać bo jedyny morał z tych rozmów taki, że wszyscy są super i nikt nie zaciaga. A temat był: klasy społeczne na kafe.

Gość gość
ja może i mam akcent i dialektu używam, ale zaciągać? taki niesympatyczny ma to wydźwięk, zaciągać.

Gość gość
A jeszcze, że led ma najgłębsze gardło na kafe i że coś tam sobie gotuje.

Gość gość
no to dalej pisac o tych klasach, dupa z zaciaganiem!

Gość gość
ja pieprze bigosy golabki i zupy grzybowe. trzeba sie jakos rozwijac takze i kulinarnie a nie powtarzac schematy babć baby!! matek polek wszechstronnie uzdolnionych z kafe tez nie lubie, o i jest kolejna grupa spol ;p

youtube.com/watch?v=qp1nSFPBlhU - ona zaciąga - to jest samozwańcza miss podkarpacia Kamila "Chorodyńska" Zdziebko :)

Gość gość
LedZeppelin płasko tu, oj płaskooo usmiech.gif w klacie po zakonczeniu karmienia?:-P

Gość gość
Dns to jest poniżej pasa. Straciłam minimum szacunku do ciebie. Wredne baby z kafe

Gość gość
nie, karmiłam neicale 3 miesiące, cycuszki mam jak bułeczki na szczęście :) wymyślać łososia z mrożonym sosem czosnkowym też umiem. sztuką jest wedlug mnie zaserwować prawdziwe, kresowe, dobre jedzenie. uczę się :)

ooo to był jakiś minimum szacunku dla mojej osoby? :D wow

Gość gość
ona zaciąga jak położna środowiskowa, która do mnie dzwoniła :)