Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bałkaniczka

Seks analny a ciąża

Polecane posty

Gość bałkaniczka

Wiem, że to wszystko może dziwnie zabrzmieć.. ale mam problem. Wczoraj współżyliśmy z mężem. Z racji tego, iż nie mieliśmy już gumek postanowiliśmy pokochać się analnie. On doszedł we mnie... niestety po chwili poczułam jak s****a przelała mi się do przodu... poszłam się szybko powycierać i opłukać, ale to chyba niewiele daje ? ... Byłam dzisiaj u lekarza po tabletkę 72h po.. ale niestety jest na urlopie do czwartku.. Ja mieszkam w małym mieście, mam dziecko 2 miesięczne i nie mam możliwośc***odjechać nigdzie dalej ;/ bo fizycznie nie mam jak... Boje się, że może się to źle skończyć... ;/ eh, zażywałam wcześniej tabletki antykoncepcyjne - jednak specjalne dla kobiety karmiącej.... Lecz w momencie kiedy przestałam karmić, dostałam krwawienie i przestały działać. Nie wiem już sama co robić... nie mogę być w ciąży w tak głupi sposób ;/

Gość gość
Nie zajdziesz w ciąże w taki sposób. Kobieto masz już dziecko a taka głupia jesteś

Gość gość
taaaa od oralnego tez mozesz zajsc więc uważaj bo połkniete plemniki mają większe szanse na przezycie

Gość gość
jeśli zassałaś to mur beton:)

Gość gość
jak s****a przelała się do przodu to może być więc co jej głupoty piszecie.Autorko tabletke 72po wypisac może każdy lekarz nie tylko ginekolog wiec lec do rodzinnego czy na jakiś dyżur,najlepiej dziś bo najwyzsza jej skuteczność jak weźmiesz w 12godz od stosunku

Gość gość
bzyknąłbym ją, skoro taka chętna na zabawy