Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam w UK ubranka primark

Polecane posty

Gość gość

czy opłaca mi się polecieć z pustą walizką do Anglii ? chce kupić nowe ubranka dla dzidziusia , tu w pl są strasznie drogie, w primarku ceny są stałe, czy trzeba polować na wyprzedaże ? co sądzicie o takim pomyśle ?

Gość gość
Kiedy lecisz? Zaraz po swietach zaczynaja sie mega wyprzedaze. Wszedzie, rowniez w Primarku.

Gość ex_debill_znowu_po
kup bilet na 26 grudnia i leć, walizki nie bierz, ciuchy spakuj w karton i wyślij kurierem, więcej Ci wejdzie i taniej wyjdzie, z tym, że nie wiem, czy wybór tam jest super, żeby obkupić dziecko od stóp do głów, ale mozesz też zahaczyć o Lidla i Matalana;)

Gość gość
z lotniska Stansted gdzie jest najbliższe centrum handlowe ? z primarkiem oczywiście :) muszę pchać sie do centrum londynu ?

Gość gość
Harlow z 30 minut od stansted autobusem albo kilkanascie minut pociagiem.

W Primarku obkupisz od stóp do głów. Tak jak ktoś napisał leć po świętach i bez walizki. Najkorzystniej i najwygodniej jest załadować w karton i wysłać kurierem, po co masz tachać walizkę :)

Gość gość
Ja lece w marcu na stałe do UK czy zalapie sie jeszcze na jakieś wyprzedaże? i ogólnie jakie ceny w primarku? dużo brać ubrań 2 -latkowi?