Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Było sto razy ale co tam

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że ludzie mają poważne problemy, przy których mój to pikuś... Ale nie mogę przeboleć tego, że jestem brzydka :( Jako nastolatka wręcz wstydziłam się wychodzić z domu, myślałam, że można na mnie patrzeć albo z litością, albo z pogardą... Potem było trochę lepiej (z samopoczuciem, bo przecież nie z brzydotą), ale teraz to znowu wraca... Stara baba jestem, trzydziecha na karku, nie powinnam mieć kompleksów jak podlotek, powinnam znać i podkreślać swoje atuty, bla bla bla... Co z tego, skoro nie potrafię? I zżera mnie zawiść na widok pięknych kobiet, które dostały w loterii matki natury wygrany los? Ech, musiałam sobie posmęcić, dziękuję za uwagę...

Gość Ale to już było
Jesteś naprawde chora, skoro piszesz takie pierdoły.Skoro trzydziesto letnia kobieta w/g Ciebie jest stara, to idz się leczyc dziweczyno dokąd nie jest za pózno😠 Jestem po 50-ce i nie czuję się staro:D

Gość gość
Oj tam, nie chodzi o to, że obiektywnie stara, tylko, że w tym wieku nie powinno się już przejmować takimi pierdołami.

Gość gość
A jakie to ma znaczenie? Wchodzisz w ten wiek gdzie prawdziwe życie wszystko weryfikuje. Liczy się status społeczny jaki się uzyskało, rodzina jaką założyło, spędzanie wolnego czasu. Wszystko może się przewartościowach i nagle okazuje się że ta piękna, szczupła, inteligentna odniosła życiową porażkę, nawet genów nie przekazała, a inna, ani szczególnie przebojowa, ani urodziwa, to i kredyt dostaje, i z mężem wyjeżdża, i dzieciaki nieźle się uczą itd itp... A tak gdy oceniać kogoś na ulicy, to naprawdę liczy się wkład kosmetyczki, fryzjerki, stylistów i wszystko inne, tylko nie kształt oczu, rozstaw kośc***oliczkowych i inne takie bzdety, które i tak mało kto oceni obiektywnie. (Pamiętaj, ludzie i tak widzą raczej pewność siebie i efektowność ciuchów).