Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Postanowienia noworoczne

Postanowienia noworoczne

Polecane posty

Gość Postanowienia noworoczne

Za chwilę będzie nowy rok. Czas więc na noworoczne postanowienia. Macie jakieś? Ja tym razem obiecuję że ich dotrzymam. 1. Rzucić palenie (prawdopodobnie przy pomocy epapierosa ale jeszcze się waham) 2. Zapisać sie (i chodzić regularnie) na siłownię. 3. Codziennie przez pół godziny uczyć się angielskiego. 4. Przeczytać książki z klasyki literatury, które do tej pory opóściłam. A Wy? Jak u Was z postanowieniami? I czy udało Wam się kiedyś jakiś dotrzymać?

Gość gość
ale nudziarskie te twoje postanowienia :P

Gość gość
A po co to pisać? Lepiej skopiować te z poprzedniego roku i u 95% osób będą nadal aktualne.

Gość gość
Moje postanowienia noworoczne: - nie zamartwiam się, - nie rozmyślam za dużo, - ciesze się z małych rzeczy Pozdrawiam :)

Gość conte
Co do rzucania palenia z epapierosem to polecam. Ja dzięki epapierosowi nie palę od roku. Siłownię sobie też obiecuję od kilku lat ale 2-3 karnety i potem się nudzę ;)

Gość gość
Ja nic nie postanawiam na nowy rok, bo to tylko kolejny dzien, zaden powod do swietowania czy robienia sobie postanowien... Co miesiac mozna sobie robic postanowienia nowomiesieczne... Ale powodzenia w realizacji.

Epapieros - dobra rzecz. Mi minął rok odkąd dostałam swój pierwszy zestaw. Wtedy dostałam jakiegoś nonama żeby się przekonać czy w ogóle mi odpowiada. Ale szybko przesiadłam się na coś lepszego: nie ma problemów z wyciekaniem liquidu, parowniki się nie rozklejają itp. Więc polecam Ciggera, z parownikiem typu vision na początek lub Price by Cigger.

Gość Tynika
A moim zdaniem to nie jest kolejny zwykły dzień, jest to jakiaś motywacja do zmian. Ja też mam kilka, ale nie będę ich zdradzać. A Wam wszystkiego dobrego! Szczególnie tym, którzy zamierzają rzucić palenie, bo wiem, jakie to cholernie trudne.

Schudnąć Zacząć regularnie ćwiczyć Podjąć ostateczną decyzję czy zakonczyć obecny związek. Poszukać pracy,którą polubię Zdać prawo jazdy