Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kammmmillla

18 lat różnicy to dużo

Polecane posty

Gość kammmmillla

Jak myślicie? chłopak młodszy o 18 lat.

Gość Haneczkaaaa
inna prawa jest wtedy gdy kobieta est młodsza o 18 lat , a inna gdy mężczyzna jest młodszy o 18 lat. Chłopaki dojrzewają później wiej jeśli kobieta jest starsza o 18 lat od faceta to jest to źle widziane tak jakby matka z synem feeee

Gość gość
ile masz lat,a ile chłopak konkretnie?

Gość kammmmillla
No może widziane jest to źle, ale jeśli oni są w sobie zakochani i nadają na tych samych falach, a poza tym sex jest udany to co robić?

No chyba nie? Nie dotknąłbym kijem laski która była z facetem o 18lat starszym. Ciekawe o co mu w tej znajomości mogło chodzić? Pewnie o wymianę poglądów i niezwykłą dysputę. A facet, nawet młodszy, wie po co wiąże się ze starszą i nikt nikogo nie oszukuje.

Gość kammmmillla
43 a on 25

Gość gość
moim zdaniem wiek to tylko liczba,najważniejsze jak jest ludziom ze sobą .Pozdrawiam i powodzonka życzę :)

Gość gość
Na chwilę może być, ale nie licz, że to związek na długie lata. Jak sądzę ty masz 40+, a on 20+. natura jest nieubłagana, za parę lat będziesz mieć 50+ on 30+ i będzie wolał nastolatkę/studentkę.

Gość kammmmillla
To tylko romans, nie chcę nic na dlugo czy na przyszłość, dla mnie to zabawa, ale boję się o jego zbyt mocne zaangażowanie.

Gość kammmmillla
On o tym wie, że nigdy z nim nie będę na zawsze, bo jestem zajęta.

Gość kammmmillla
ale póki co jest wspaniale.

Gość gość
weź się za mycie garów a nie za młodymi fjutami się oglądasz ;p

Gość kammmmillla
ten chłopak to mój syn

Gość kammmmillla
Idioci z was. to nie mój syn debile, mam córkę nie syna, a gary zmywarka umyła,ha, ha. Poza tym to bardziej on się za mną ogląda, niż ja za nim. Podszywy WYPAD!!!!!!!!!!!!

Gość gość
To nie jest dużo jesli wam to pasuje.

Gość gość
Dla mnie to dużo.

Gość gość
Ale ty zajęta jesteś, więc po co mu mącisz w głowie, zakocha się i dopiero będziesz miała problem.

Gość gość
Pewnie jesteś atrakcyjna, skoro młodszy tyle lat się tobą interesuje.

Gość gość
:-D..no zaczął się wysyp tych "dojrzałych atrakcyjnych" , które maja wzięcie u malolatow, po porannym poscie młodego syna... Zalosne

Gość Boski boska
Wierz mi powyższy przed autorze wypowiedzi, ze są piękne, atrakcyjne dojrzałe kobiety i wyglądają seksowniej niż niektóre nastolatki, bo to co widzimy na ulicach, to typowe babochłopki- zero figury, zero postury, zero klasy, a kobietki 40+ mają styl, szyk, prezencję i inteligencję. Dlatego gdybym miał wybierać mając lat 30 nie brałbym małolaty, ani nawet 30, myslące i seksowne są 40 i duży plus, aja mam 28 lat, więc wiem co dobre.....

Gość Boski boska
jak tam nastki grzejecie się z ripostą?, no nie zadania na jutro do szkoły odrabiacie jak widać, więc jak nie macie doświadczenia i na życiu się nie znacie to banialukow na kafe nie piszcie, do lekcji, bo wkrótce oceny z półrocza zaczną wam nauczyciele wystawiać i zacznie się czarna rozpacz i zgrzytanie zębów!!!!! do nauki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jak się kochacie to możecie się trochę pobawić w miłość i romanse, wspomnienia zostaną na zawsze.

Gość gość
Myślałąm że 8 to jeszcze do przyjęcia, ale 18 to jak matka i syn prawie. Aż tak młodych lubisz? przeca oni nic nie kumają.

Gość gość
mój syn jest ode mnie młodszy o 19 lat, a praktycznie 18 bo nie miałam jeszcze 19. on na 37 a ja 56. to jest już inne pokolenie. inaczej myślimy. To tylko zauroczenie, nie zawracaj mu głowy. Jak się będzie czuła twoja teściowa, która jest w twoim wieku.

Gość gość
oj tam, oj tam, miłość to miłość.

Gość gość
Wg mnie 18 lat to duzo jak dla mnie zbyt duzo ale to tylko moje subiektywne zdanie.

Gość gość
Wszyscy marudza, ze szukają prawdziwej miłości, a jak znajdą, to Marusza, ze za stary, za młody, za gruby, za chudy, nie taki zawod, nie takie włosy i oczy i ogólnie nie pasuje do bardzo wąskich widełek społeczeństwa.

Gość Renaia
na taki przelotny zwiazek seksik w sam raz nalezy ci sie mlode jedrne cialko powodzenia!!!!!!!!