Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drugaddict

AMFETAMINA opinie i pomoc

Polecane posty

Gość gość
najbardziej śmieszą wypowiedzi ludzi którzy mają zerowe pojęcie w tym temacie. Coś tam usłyszycie, coś przeczytacie i już próbujecie swoje mądrości tu wciskać. Nie mieliście styczności z tematem to siedzieć cicho. AUTORKO- rozumiem bardzo dobrze twój problem. Może nakreślę ci to z mojej perspektywy. Ja, trzydziestoparolatek. Jakieś 17lat mam stycznośc z dragami. Na zasadzie takiej, że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem i z głową. Zdrowe podejście musisz mieć do tego by tobą nie zawładną nałóg. Najgorzej jest jeśli ci się to podoba i się oprzec nie możesz. I też mam rodzinę, więc rozumiem twoje obawy. Ktoś radzi popadnie itp. Ok, ale weź pod uwagę że te publiczne placÓWki tak naprawdę nic nie robią, nie przejmują się nikim. Tylko statystyki są dla nich ważne by pozyskać kapitał. Jeśli chodzi o leczenie to tylko w prywatnych ośrodkaCh, ale jest to spory wydatek rzędu 10-13tys. Za kwartał. Nawiązując do twoich reakcji organizmu. Są typowe ale nie dla samej amfetaminy, ona takich skutków nie przynosi. Wg mnie ktoś ogarnął ci albo Piko(czeska metaamfetamina) albo popularny ostatnio (bo mocny) tzw kryształ. To jest już naprawdę cholerstwo solidne, więc uważaj. Pytanie: to białko robiło się nagle żółte przy zetknięciu ze skórą? Palcem czy coś. Pozdrawiam. TEN"TYP.

Gość drugaddict
gosc - dzieki za wypowiedz! zawsze jest ten sam dostawca - sprawdzony od roku biore od niego amfetamine, a od lat paru trawe - jest pewny. Towar nie robil sie zolty. Jedyne co, ze jego konystencja byla lzejsza. Poza tym czasami kolor jest rozowawy, czasami zolty, czasem smierdzi mniej czasem bardziej, ale dziala tak samo. Ten byl bialawy, lekki, trzeba bylo go suszyc i dzialal poczatkowo tak, jak wszystkie. Pewnie przedobrzylam. Musze odpoczac pare tygodni, miesiecy i dac odpoczac sercu ;)

Gość gość
odpoczynek wskazany :) ja białko teraz to rzadko ruszam. Ale pale zioło regularnie jakieś 13lat, zdążyłem 2fakultety zrobić nawet. Pracę też mam dobrą i żyje. Powodzenia życzę :) TEN"TYP

Gość gość
Piszesz, ze to kontrolujesz bo robisz 3miesieczne przerwy, jednak mimo wszystko do tego wracasz, czyli jednak nie kontrolujesz, ktos mi bliski bral amfetamine przez ok 7lat na podobnych zasadach, on tez myslal, ze nic nie widac, ze nie bedzie skutkow ubocznych ale jednak byly, ja doskonale to widzialam, mysle, ze Twoja corka/syn (piszesz o dwoch roznych plciach) teraz moze jest maly ale juz nie dlugo bedzie tez to widzial, jak delikatnie ale stopniowo zmienia sie wyglad, gesty, Ty mozesz tego nie dostrzegac ale gwarantuje Ci, ze inni zaczna juz nie dlugo, ze mozg Ci zwyczajnie nie pracuje juz tak jak kiedys, piszesz, ze zrobilbys wszystko dla swojego syna, wiec dla niego zwyczajnie zrezygnuj, nie pisze, zeby Cie potepic ale zeby zyczliwie doradzic,cos na ten temat zwyczajnie wiem, pozdrawiam

Gość drugaddict
spoko doceniam. jednak kontroluje - biore - bo chce, a nie musze - na szczescie nie jestem na takim etapie i mam nadzieje, ze nigdy nie bede. wiem, ze linia jest cienka - zawsze jednak mialam sklonnosci do balansowania na krawedzi;)

Gość gość
jak tam autorko zacpalas sie juz?