Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rocco s

Aseksualność co sądzićie na ten temat

Polecane posty

Gość Rocco s

Liczę na szczere i przemyślane odpowiedzi

Gość rozwódkaaaa
aseksualiści są sklasyfikowani jako trzecia płeć, myślę, że to stan przejściowy. Mam taka nadzieję, bo właśnie mnie dopadł. Widok całowania wywołuje odruch zwrotny, zapach faceta - potrzebe umycia rąk, propozycja randki - jedynie z dobrym jedzeniem. Uważam, że tak jak trzeba sie cieszyć i przeżyc macieżyństwo lub stan zakochania tak samo jest czas na aseksualność - krótszy lub dłuższy czas i trzeba to przyjąć do wiadomości i nie zmuszac się do niczego.

Gość gość
ja chyba jestem aseksualna ,ale nawet mi to nie przeszkadza a wręcz idealnie się z tym czuję .

Gość Krystyna1956
Brawo !

Gość gość
jak posuwam codziennie ręcznie gruche to też jestem aseksualny czy wręcz odwrotnie?

Gość rozwódkaaaa
"jak posuwam codziennie ręcznie gruche to też jestem aseksualny czy wręcz odwrotnie?" nie jestes aseksualny - jestes zwyczajnie brzydki i śmierdzisz.

Gość gość
rozwódka, głupia jesteś

Gość Rocco s
To jak to w końcu jest - jest to wrodzone czy można takim się stać w pewnym momencie życia?

Gość rozwódkaaaa
Mój też śmierdział .Może to od tego.

:D moim zdaniem to jest wynik życia, a nie samego urodzenia. łatwiej mi w to uwierzyć niż w to, że jestem genetycznie naznaczona :classic_cool:

Gość gość
a ja jestem tak na wpół aseksualna . No bo sama ze sobą mogę się bawić i lubię tą przyjemność - ale faceta już nie dopuszczam do siebie ponieważ nie akceptuję swojego wyglądu , więc jestem aseksualna z własnego wyboru . Bo tak mi wygodnie i raczej się to nie zmieni .

no ale masz popęd? bo wg moich informacji jedynym kryterium jest brak popędu niespowodowany złymi doświadczeniami itd. i któremu nie towarzyszy dyskomfort

Gość Rocco s
Brokeninside87 - nigdy się nie masturbowalaś?

Gość gość
rozwódkaaa, sama śmierdzisz dlatego odszedł

Gość gość
No niby jakiś tam popęd to i mam , ale raczej średni a nawet mniejszy niż średni.

nie. nawet nie wiem do czego służy. żeby wywołać jakieś podniecenie, czy żeby to podniecenie zniknęło? oto jest pytanie. co nie znaczy, że się tam nie dotykałam - np, w celu sprawdzenia, czy nic mi tam nie wyrosło:O tzn, czy nie mam jakieś infkcji lub coś :classic_cool: ale są też asy masturbujące się.

rozwiązywałam angielski test kiedyś i mi wyszło, że chyba jestem typu szarego:) jest typ asów, dla których autoerotyzm to normalka, ale wmieszanie drugiej osoby - to tak jakby zaprosić krzesło do zabawy :classic_cool:

Gość gość
Ja jestem tez tak w pół aseksualna bo mezczyźni sie mnie brzydza raczej i nie czuje Przez jacy sa dla do nich pozadania .

Gość Rocco s
Naprawdę nigdy nie próbowałaś? Nie ciekawi cię jakie to przyjemne przeszywające całe ciało uczucie? A co z innymi strefami erogennymi np sutki? Wybacz że tak wypytuję ale ciekawość

Gość gość
Meszczyxni sie mnie brzydza i chyba dlatego nie czuje do nich pozadania...Ale za to czuje pociag emocjonalny nawet jak mnie odpychaja .

Gość rozwódkaaaa
ooo, doczekałam własnego osobistego podszywa, Szkoda tylko, że taki beznadziejny. IMO to chociaż rymował...

Rocco s - nie wiem, ja wychodzę z założenia, że seks jest rodzajem integracji, więc jaki to ma sens, nawet jakbym coś poczuła to byłaby to pomyłka mózgu;) chyba podniecenie ma w sobie elementy poddenerwowania, a w sytuacji, kiedy ja sama bym to robiła - to ma dla mnie jeszcze mniej sensu niż seks. w zasadzie jedyną rzeczą w tym całym wkładaniu wyjmowaniu i pluciu substancjami, która mogłaby mnie podniecić byłaby właśnie nieprzewidywalność. tak samo jak z powstawaniem stresu. wiem, że to bełkot, ae nie umiem tego jaśniej wyrazić.

Gość niezznajomy
Znowuż ja słyszałem, że kobiety w większości są "bi" :)

Gość Gypsy11
Ja mam podobnie tylko to jest spowodowane brakiem akceptaacji chyba ... nie pociagaja mnie mezczyxni ale nie uwazam tego za problem tym lepiej ....Oni wzajemnie się mnie brzydza i ja ich i nie zamierzam tego zmieniac prędzej bym musiała zmienic wyglad .

Gość Rocco s
A może ty się tego obawiasz podświadomie przed tym wzbraniasz? Rozmawiałaś ze specjalistą i powiedział że tak jest i koniec nic nie można zdziałać?

Gość niezznajomy
Gypsy11, więc zmień wygląd, cóż za problem?

Gość gość
broken co masz zamiar robic w przyszlosci? Masz zamiar wyjsc za maz? Nigdy nie poczulas podniecenia? Nigdy sie nie calowalas?

Gość Gypsy11
Ja z nikim nie rozmawiałam o tym . Bo mam gorsze problemy .

Gość Gypsy11
Ale mam rysy mam zniszczone ale tego się nie da zmienic .