Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być CIAZA Mam obawy co do boli

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór panią.Kiedyś miałam problemy z regularnym okresem, w końcu wszystko się w miarę unormowało jednak bywały pewne problemy.Jestem w 30dniu cyklu cykle mam tak 32-34 więc poczekam jeszcze kilka dni z testem, czy można już próbować?Ogólnie to kocham się z partnerem bez zabezpieczenia co 2-3dni więc szansa jest.Od kilku dni pobolewa mnie jak na okres normalka ale do tego klujący ból lewego jajnika z którego najprawdopodobniej była owulacja ponieważ pobolewał jakoś w środku cyklu do tego uciążliwy ból w podbrzuszu najbardziej z lewej strony.Poza tym na brzuchu pojawiły się czerwone plamki i kilka naczynek.Wiem, że jeżeli to ciąża ból jest normalny ale jaki to jest ból?W jakich okolicach się go odczuwa?Boje się, że jeżeli faktycznie jestem w ciąży to przez te problemy z hormonami coś może być nie tak.

Gość gość
ból jest krótki i w zasadzie nie dokucza (przy założeniu, że wszystko przebiega ok)

Gość gość
Mój ból jest krótki ale częsty i nasila się wieczorami w okolicy lewego jajnika i podbrzusze też po lewej stronie, nie wiem już chyba jutro szybko polecę po test

Gość gość
trzymam kciuki, żeby się udało ;)