Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gąbka męża w łazience dylemat

Polecane posty

Gość gość

mam problem, jestem bardzo czysta i higieniczna ale w łazience na wierzchu leży gąbka męża która się myje i ona ma tzn sa w niej czarne kudły kręcone , mąz ma wlosy na brzuchu, na dole, pod pachami, jest brunetem i gąbka nieestetycznie wygląda, ja nie moge na nią patrzeć :O a nie mogę jej włożyć do szafki gdzie są kosmetyki i ręczniki bo to niehigieniczne , lezy na podstawku , na widoku co byście zrobiły ? :( od razu mówie że on nie bedzie sie depilował, nie ma mowy , ja jestem wydepilowana i nie mam takich problemów, mam swoją gąbkę

Gość gość
Kup mu myjke

Gość gość
kup mu gąbkę ,która się nie obiera

Gość gość
myjka odpada, trzeba będzie montować haczyk i też będą kudły

Gość gość
czy są gabki które sie nie obierają ?

Gość gość
wytłumacz mężowi że gąbki są mega niehigieniczne kup mu myjki takie ze sztywnego ręcznika, zakładane na dłoń, będziesz je mogła prać po każdym użyciu a w razie potrzeby obrać z kudłów lub wytrzepać

Gość gość
gąbki i pumeksy to największe siedlisko grzybów i bakterii nie używam gąbki, od tego są żele pilingujące lub peelingi pod prysznic zamiast pumeksu używam tarki z papierem ściernym, można ją zdezynfekować, dobrze umyć, osuszyć a w razie gdy trzeba wymienić na nową

Gość gość
co to jest "podstawku" ??? :D :D

Gość gość
Na dobrych myjkach nie osiadaja wlochy tak jak i na gabkach. Pumeksy so obrzydliwe.

Gość gość
powiedz mu wprost ,że to obrzydliwie wygląda i wstyd ci kogoś zaprosić przez tą cholerną gąbkę do domu

Gość gość
a mój mąz ma hore hemeroidy i po każdym sraniu musi umyć d**e bo inaczej mu "spszeje" tak na to mówi ale chodzi o to ze jak nie umyje to go swedzi bardzo i drapie az krew leci.No i wracajac do tej gabki to robi to on nasza wspolna gabka do mycia :\ , nawet jak mu kupilam druga to i tak sie myli i bierze wspolną, i ta gabla lezy zazwyczaj gdzies na wannie, sporo jej wlosów a czasem krwi, w dodatku podciera potem naszym recznikiem przy zlewie:(.Dodam ze leczenie juz przeszedl czyli operacyjnie ale z tym nie da sie juz nic wiecej zrobic, poprostu musi czesto myc i mascia smarowac:| Nie przemawia do niego nic, krzyczy ze jest choru i tyle;|

Gość gość
10:18 - też masz podobny problem i wiem że z tym cięzko bo co by kobieta nie robiła top facet i tak swoje , normalnie nie da się

Gość gość
Autorko tematu a czy Twój maz ma chore hemeroidy ??

Gość gość
ja bym wywaliła i kupiła nową gąbkę...

Gość gość
ale sie usmialam, to wez mu kup jakies pudelko i naucz klazc tam gdzie nie bedzie widoczne , masz problemy, ty masz chyba jakies zaburzenia higieniczne

Gość gość
bo się porzygam jeśli to prawda z hemoroidami to na pewno ta brudna i zasyfiona gąbka mu nie pomaga w higienie niech kupi sobie chusteczki nawilżane dla niemowląt albo wyleczy te hemoroidy chirurgicznie

Gość artorka tematu
mój nie ma kłopotów z hemoroidami

Gość gość
mój nie ma kłopotów z hemoroidami ----ale ty masz klopot sama ze soba

Gość artorka tematu
a na czym ten klopot wg ciebie polega ?

Gość gość
gąbki i myjki są niehigieniczne z założenia ;/ Kup takie gumowe/silikonowe coś z wypustkami, bardzo łatwo się czyści - nie tylko z włosów. Poza tym szybko wysycha i nie rozwijają się w tym bakterie. FUUUU jak można się myć gąbką ;/

Gość gość
polega na tym, ze musisz wywalac taki temat na topiku, poprostu wyrzuc stara gabke kup mu nowa jakies pudeleczko, naucz ja klazc gdzies z boku, my tez z mezem i dziecmi mamy kazdy swoja gabke i nigdy nie przyszlo mi do glowy pytac o tym na forum ,widocznie nie masz co robic,

Gość artorka tematu
jakie pudełeczko ? przecież będzie się tam pleśń rozwijała, gąbka jest wilgotna i nie będę mu kupowała nowej gabki co każde mycie :O

Gość gość
głupia jesteś, ważne żeby wyciągał kudły z pomiędzy zębów zanim wyjdzie z domu

Gość artorka tematu
łazienka jest piękna, wyremontowana i ta gąbka z której wystają czarne kręcone długie twarde kudły, psuje cała estetykę :O może ją wyrzuce i powiem zeby się mył bez gąbki ?

Gość gość
:D:D:D:D

Gość gość
ja piernicze, co ty z ta gąbką

Gość gość
Jak będziesz gnić w grobie, to dopiero będzie nieestetyczne. Pomyśl sobie, co te robaki pomyślą o Twoim ś****wie ?

Gość gość
trudno zmien meza na blondyna, przynajmniej kudłow nie bedzie widac

Gość gość
po co od razu zmieniac, przefarbuj mu wlosy na blond

Gość gość
jak ci zazdrośc to rób jak on, nie depiluj sie i kładz gąbke tak by twoja była bardziej widoczna,