Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy jestem na początku szóstego tygodnia i mam wysoką gorączkę

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem przeziębiona. Lekarz zalecił nic póki co nie brać a gorączkę obniżać herbatą z lipy a w najgorszym przypadku wziąż apap. Dziś mija już trzeci dzień a ja nie mogę zbić gorączki ! Gorączka sięga ponad 38 stopni i wtedy dopiero zaczyna działać apap który biorę i obniża ją do 37,4 na kilka godzin a potem znowu to samo, gorączka powyżej 38 stopni, najgorzej jest nocą. Mam dreszcze i jestem słaba. Czy któraś tak miała na początku ciąży i czy były potem jakieś powikłania? To moja pierwsza ciąża więc strasznie się boję o nią.

Gość gość Wrocław
ja miałam podobnie, też w pierwszych tygodniach przeziębienie i bardzo wysoka gorączka. U mnie zadziałały chłodne kąpiele. Wchodzisz do wanny napełnionej wodą, ciepłej, i powoli dolewasz zimnej. Im chłodniejszą uzyskasz tym lepiej. I kilka minut tak leżysz. To naprawdę działa. Tylko nie można wejść do zimnej wody, tylko stopniowo ochładzać. I robisz to tak często jak potrzebujesz, w zależności jak ci wzrasta temperatura.

Gość gość
Nie rozumiem. Na forum można pytac o porady w stylu jaki laktator, jaka bluzka fajniejsza itp. Jednak tak poważne sprawy jak wysoka gorączka i co z nią robic , to chyba nie miejsce na zasięganie wiarygodnych informacji. idz do lekarza- to jedyna mądra i konstruktywna rada

Ale co mamy zrobić? Zbadać Cię przez komputer? Założyłaś już trzeci temat na każdym udzielono Ci odpowiedzi. Nikt Ci nie pomoże on-line.

Gość gość
Morrigna, coś cię irytuje to zwyczajnie zamknij kompa albo inaczej lecz nudę niż siedząc na kafe bo jak widać oczekujesz tematów atrakcji specjalnie dla ciebie.

Gość gość
Morrigna s********j psycholu. Po cholerę wchodzisz na ten trzeci z rzędu temat ? Lubisz się katować? Psycholka.

Gość gość
Morrigna po raz pierwszy zakładam tu temat z rana . Radzę na przyszłośc dobrze czytać i nie pić za dużo kawy . Coś cię tu irytuje to zwyczajnie ci dziękuję i do widzenia.

Gość gość
Autorko ja mam ten sam problem i chyba założę kolejny temat żeby podk***ić Morrignę :D. Nie no ale teraz do rzeczy. Pamiętaj żeby brać apap zawsze wtedy kiedy temperatura zbliża się do 38 stopni a nie kiedy już tak wysoką masz poza tym marsz do lekarza!

Tak, teraz udawaj, że to nie Ty zakładasz trzeci temat z rzędu :D. A kawy nie piję, bo niezdrowo :).

Gość gość
Morrigna :D Do widzenia. Ciao ciao, babmbina ! :D. A to może masz za niskie ciśnienie i lubisz sobie podnieść? :D. Kawa jest zdrowa dla twojej informacji :)

Gość gość
Wiecie co dziewczyny siedzę tu od rana i póki co pojawiły się tylko dwa takie tematy więc o jakim trzecim Morrigna mowa? Może ty już potrójnie widzisz? Może jeszcze się nie dobudziłaś dobrze bo kawki sobie nie strzeliłaś?

Gość gość
Co wy, kawka niezdrowa jest ! Nie wiecie? Poza tym Morrigna w inny sposób podnosi sobie ciśnionko :).

Gość gość
Morrigna fasoleczkę to ty masz zamiast mózgu bo przyp*****lasz się i zmyślasz niepotrzebnie i wchodzisz tu nadal a przeciez ten temat ci nie na rękę. Dziwna kobieta jesteś.

Gość gość
Co wy , ja 4 naliczyłam i wszystkie tej samej osoby, no wierzcie mi, przeciez inaczej być nie może :D. Morrigna, lecz się , lecz.

Dziewczyno co zmyśliłam no weź się ogarnij? Założyłaś 3 tematy, że jesteś w ciąży, a masz wysoką gorączkę, że ją zbijasz bla bla bla. No ile można. W każdym z tematów udzielono Ci odpowiedzi, po co zakładasz kolejne. Słowo "fasoleczka" zostało użyte z ironią. Mimo wszystko mam nadzieję, że udasz się do lekarza i zapytasz jego o poradę a nie kobiety bez wiedzy medycznej, ewentualnie bagażem własnych doświadczeń na forum. Zdrowia dla Ciebie i Twojego dziecka.